30.06.2005, 00:00

BASKETBAL. Slovenskí basketbaloví reprezentanti prehrali v utorok v noci v druhom z troch prípravných zápasov s Portugalskom 61:84. V prvom stretnutí podľahli 47:82. (TASR)
FUTBAL. Bývalý hráč pražskej Sparty Rastislav Michalík absolvuje letnú prípravu s rakúskym klubom FC Sportfund Päsching. Tridsaťjedenročný ľavonohý stredopoliar by mal v prípade obojstranného záujmu podpísať ročný kontrakt. (TASR) u Kapitán nováčika druhej nemeckej bundesligy SV Siegen Peter Németh si pred novou sezónou zranil puzdro v ľavom členku a dva bočné väzy. Tridsaťdvaročný bývalý reprezentant bude chýbať slovenskému trénerovi Jánovi Kocianovi minimálne tri týždne. (TASR) u Včerajšie stretnutia Pohára konfederácií Nemecko -- Mexiko (o 3. miesto) a Brazília -- Argentína (finále) sa skončili po uzávierke tohto vydania hn. (hn)
HOKEJ. V rebríčku európskych hokejových klubov za sezónu 2004/2005 figuruje na prvej priečke švédsky majster HC Frölunda. Zo slovenských zástupcov sa najvyššie umiestnil víťaz ST extraligy Slovan Bratislava (30.), vicemajster a víťaz Kontinentálneho pohára Hkm Zvolen je na 31. mieste. (TASR)
TENIS. Svetová tenisová jednotka Lindsay Davenportová nechýba v nominácii nehrajúcej kapitánky USA Ziny Garrisonovej na zápas semifinále Pohára federácie proti obhajkyniam titulu ruskej zbornej, ktorý je na programe 9.-10. júla v Moskve. Garrisonová do tímu povolala aj bývalú líderku rebríčka WTA Venus Williamsovú, Mashonu Washingtonovú a deblovú špecialistku Corinu Morariuovú. (TASR)

menuLevel = 1, menuRoute = sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = sport, homepage = false
04. máj 2024 06:20