archív HN
StoryEditor

Chceli by ste pracovať v textilnom priemysle? Toto sú aktuálne ponuky

15.06.2016, 00:00
Autor:
soksok
Ste manuálne zruční a máte záujem pracovať v textilnej a odevnej výrobe? Pozrite si aktuálne ponuky v tejto oblasti zo slovenského trhu práce.

Pripravené v spolupráci s portálom ISTP.SK

  • Krajčírka (Topoľčany)

Ako krajčírka budete šiť poťahy pre čalúnnicku výrobu. Zamestnávateľ vyžaduje nižšie stredné odborné vzdelanie, odbornú prax aspoň jeden rok a ponúka pracovný pomer na neurčitý čas s jednozmenným pracovným režimom. Pre viac info klik sem.

  • Referent mierenkového šitia (Trenčín)

Ako referent mierenkového šitia budete mať na starosti meranie zákazníkov, tvorbu objednávok, prípravu výrobnej dokumentácie pre výrobu odevov na mieru, spoluprácu s technickou prípravou výroby a evidenciu zákaziek. Pracovné miesto je vhodné aj pre absolventa. Pre viac info klik sem.

  • Pradiar (Levice)

Pracovné miesto je vhodné aj pre absolventa. Ako pradiar budete obsluhovať rôzne druhy pradiarenských strojov. Zamestnávateľ ako benefit ponúka poukážku na masáž raz mesačne a príspevok na dodatkové dôchodkové poistenie. Pre viac info klik sem.

  • Tkáčka (Sereď, okres Galanta)

Ako tkáčka budete mať na starosti obsluhu tkacích stavov, manipuláciu so vstupnými surovinami, odber hotových výrobkov a obsluhu pretáčacích, združovacích a texturovacích strojov. Zamestnávateľ ponúka pracovný pomer na neurčitý čas. Pre viac info klik sem.

  • Šička (Lipany, okres Sabinov)

Pracovné miesto je vhodné aj pre absolventa. Zamestnávateľ ponúka úhradu časti cestovného a pracovný pomer na neurčitý čas s jednozmenným pracovným režimom. Vašou náplňou práce bude šitie odevných výrobkov a ich častí. Pre viac info klik sem.

  • Šička obuvi (Veľký Krtíš)

Zamestnávateľ vyžaduje nižšie stredné odborné vzdelanie, odbornú prax aspoň jeden rok a ponúka pracovný pomer na neurčitý čas s jednozmenným pracovným režimom. Pre viac info klik sem.

  • Pracovník pri obsluhe navíjacieho stroja (Svit, okres Poprad)

Vašou náplňou práce bude nahadzovanie chemického vlákna na navíjacie cievky, sledovanie kvality vlákna, nastavovanie parame. Zamestnávateľ vyžaduje stredné odborné vzdelanie a ponúka stabilné zamestnanie s trojzmenným pracovným režimom. Pre viac info klik sem.

  • Úpravárka textilného vlákna (Svit, okres Poprad)

Zamestnávateľ vyžaduje nižšie stredné odborné vzdelanie, manuálnu zručnosť, fyzickú zdatnosť, trpezlivosť, precíznosť a spoľahlivosť. Zamestnávateľ ponúka sociálny program pre zamestnancov a trojzmenný pracovný režim. Pre viac info klik sem.

  • Strihač nábytkových textílií (Uhrovec, okres Bánovce nad Bebravou)

Ako strihač nábytkových textílií budete mať na starosti odbornú obsluhu nárezového centra pre nábytkové látky LECTRA. Zamestnávateľ vyžaduje stredné odborné vzdelanie. Pre viac info klik sem.

  • Čalúnnik (Kežmarok)

Ako čalúnnik budete vykonávať práce pri výrobe čalúnnených postelí a matracov. Zamestnávateľ vyžaduje úplne stredné odborné vzdelanie a ponúka pracovný pomer na neurčitý pracovný pomer s jednozmenným pracovným režimom. Pre viac info klik sem.

01 - Modified: 2024-04-17 22:00:00 - Feat.: - Title: Čo čaká trh práce po spomalení inflácie? 02 - Modified: 2024-04-12 07:53:42 - Feat.: - Title: Zamestnanosť vo februári vzrástla v šiestich sledovaných odvetviach 03 - Modified: 2024-04-15 10:35:09 - Feat.: - Title: Mikloš v HNtelevízii: Fico blafuje. Plošný rez v štátnej správe je úplný nezmysel​ 04 - Modified: 2024-04-11 22:14:13 - Feat.: - Title: Ficov 30-percentný rez na ministerstvách by bol zásadným úsporným opatrením, analytik to však vníma skepticky 05 - Modified: 2024-04-09 15:30:00 - Feat.: - Title: Prečo sa Dankovi Ficovo plašenie páčiť nemusí
menuLevel = 1, menuRoute = prakticke-hn, menuAlias = prakticke-hn, menuRouteLevel0 = prakticke-hn, homepage = false
19. apríl 2024 22:40