StoryEditor

Hľadáte si dobre platenú prácu na východnom Slovensku? Tu sú aktuálne ponuky

25.04.2022, 14:06
Nielen na západnom Slovensku, ale aj na východe sú dobre platené pracovné miesta. Najnovšiu ponuku, tentokrát z prešovského a košického kraja vám prinášame v spolupráci s portálom ISTP. sk.

Zdravotná sestra v domove pre seniorov

Miesto: Spišské Bystré (okres Poprad)

Spoločnosť: SENIORPARK n.o.

Informácie: Asistencia pri odborných lekárskych vyšetreniach, meranie a monitorovanie vitálnych funkcií klientov, podávanie predpísaných liečiv, objednávanie klientov na preventívne prehliadky a vyšetrenia, vedenie zdravotnej dokumentácie, poskytovanie prvej pomoci v prípade núdze.

Základná zložka mzdy: 950 eur za mesiac

Kontakt: PhDr. Mgr. Adela Dovalovská, riaditeľka n.o., Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript., tel.: +421905743130

Link: www.istp.sk/pracovna-ponuka/1941453/zdravotna-sestra-v-domove-pre-seniorov

Energetický manažér

Miesto: Prešov

Spoločnosť: Mesto Prešov

Informácie: Energetický manažment samosprávy, v zmysle Prílohy č. 2 k Organizačnému poriadku MsÚ v Prešove, v časti Odbor životného prostredia a dopravnej infraštruktúry, Referát životného prostredia, úsek energeticky a úsek ochrany ovzdušia (dostupné na webovom sídle mesta Prešov: www.presov.sk).

Základná zložka mzdy: 1 100 eur za mesiac

Kontakt: Mgr. Mária Vargočíková, odborný referent, Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript., tel.: +421513100140

Link: www.istp.sk/pracovna-ponuka/1941445/energeticky-manazer

Kontrolór kvality drevnej hmoty

Miesto: Vranov nad Topľou

Spoločnosť: ECO World s. r. o.

Informácie: Kontrola drevnej hmoty pri nákupe a predaji. Spracovanie objednávok. Zabezpečovanie jednotlivých nakládok drevnej hmoty. Zabezpečovanie sprievodnej dokumentácie a povolení – komunikácia s príslušnými úradmi. Komunikácia s pracovníkmi prepravných spoločností (napr. ŽSR). Vedenie príslušnej administratívnej agendy a evidencie.

Základná zložka mzdy: 1 110 eur za mesiac

Kontakt: Ing. Štefan Kováč, Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

Link: www.istp.sk/pracovna-ponuka/1941173/kontrolor-kvality-drevnej-hmoty

Vedúci odboru územného rozvoja, architektúry a výstavby

Miesto: Prešov

Spoločnosť: Mesto Prešov

Informácie: Riadenie Odboru územného rozvoja, architektúry a výstavby MsÚ v Prešove.

Základná zložka mzdy: 1 600 eur za mesiac

Kontakt: Mgr. Mária Vargočíková, odborný referent, Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript., tel.: +421513100140

Link: www.istp.sk/pracovna-ponuka/1941252/veduci-odboru-uzemneho-rozvoja-architektury-a-vystavby

Odborný referent - inventurnik

Miesto: Prešov

Spoločnosť: COOP Jednota Prešov spotrebné družstvo

Informácie: Vykonávanie inventarizácie hospodárskych prostriedkov a kontrola stavu zásob, kontrola účtovných dokladov, na prevádzkových jednotkách v okresoch Prešov, Sabinov, Stará Ľubovňa, Bardejov, Košice.

Základná zložka mzdy: 900 eur za mesiac

Kontakt: Bc. Veronika Paľuchová, personalistka, Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript., tel.: +421517460859

Link: www.istp.sk/pracovna-ponuka/1941262/odborny-referent-inventurnik

Cestmajster - hlavný dispečer, cestmajsterstvo

Miesto: Lipany (okres Sabinov)

Spoločnosť: Správa a údržba ciest Prešovského samosprávneho kraja

Informácie: Zabezpečovať plnenie úloh údržby a opráv pozemných komunikácií, vykonávať kontroly a prehliadky stavebno-technického stavu ciest a ich súčastí. Organizovať, riadiť a plánovať prácu zamestnancov pri údržbe a opravách ciest. Kontrolovať a preberať vykonanú prácu a jej kvalitu v súlade s platnými STN, TP a TKP. Posudzovať možnosti odstraňovania zistených nedostatkov, rozhodovať o technológiách ich zmierňovania alebo odstraňovania a o dopravno-bezpečnostných opatreniach.

Základná zložka mzdy: 1 300 eur za mesiac

Junior asistent audítora

Miesto: Rožňava

Spoločnosť: GemerAudit, spol. s.r.o.

Informácie: Výkon auditu. Pracovné miesto vhodné aj pre absolventa.

Základná zložka mzdy: 1 100 eur za mesiac

Kontakt: Mgr. Žaneta Burkovská, Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript., tel.: +421904320136

Link: www.istp.sk/pracovna-ponuka/1941166/junior-asistent-auditora

Vedúci útvaru ekonomiky práce a miezd

Miesto: Michalovce

Spoločnosť: ZEKON, akciová spoločnosť Michalovce

Informácie: Spracovanie, vyhodnocovanie a kontrola metodiky odmeňovania v akciovej spoločnosti, riadenie práce normovacieho oddelenia, zodpovednosť za činnosť útvaru.

Základná zložka mzdy: 1 110 eur za mesiac

Kontakt: Anna Vargová, ref. pers. a mzdov. zál., Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript., tel.: +421566403414

Link: www.istp.sk/pracovna-ponuka/1940929/veduci-utvaru-ekonomiky-prace-a-miezd

Prevádzkar Hotela KRAS**

Miesto: Rožňava

Spoločnosť: Cosmos Transport, a.s.

Informácie: Riadenie chodu zverenej prevádzky. Nábor, vedenie, motivovanie a kontrolovanie podriadených zamestnancov. Objednávanie, preberanie a kontrolovanie tovaru. Komunikácia s dodávateľmi a vyjednávanie najvýhodnejších dodávateľských podmienok. Fyzická kontrola skladových zásob (inventarizácia), vedenie pokladničnej knihy. Pravidelné kontrolovanie stavu prevádzky, hľadanie nedostatkov a navrhovanie vylepšení.

Základná zložka mzdy: 1 000 eur za mesiac

Kontakt: Mgr. Marek Nohavička, manažér, Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

Link: www.istp.sk/pracovna-ponuka/1940313/prevadzkar-hotela-kras-roznava

Elektromechanik elektrických a elektronických zariadení

Miesto: Trebišov

Spoločnosť: Železnice Slovenskej republiky

Informácie: Opravy, zriaďovanie a prevádzková údržba elektrických a elektronických zariadení, skúšanie, nastavenie, meranie a ciachovanie elektrických strojov, prístrojov a zariadení. Oprava, údržba, obsluha, oživovanie a odskúšanie zložitých elektronických zariadení koľajových mechanizmov.

Základná zložka mzdy: 935 eur za mesiac

Kontakt: Mgr. Katarína Varjassy, Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript., tel.: +421911112063

Link: www.istp.sk/pracovna-ponuka/1941171/elektromechanik-elektrickych-a-elektronickych-zariadeni-trebisov

Prevádzkový elektrikár

Miesto: Košice

Spoločnosť: HYDINA SLOVENSKO s.r.o.

Informácie: Vykonáva opravy el. zariadenia na výrobných úsekoch a v priestoroch podniku, prevádza stredné opravy el. zariadení podľa výkresovej dokumentácie, vykonáva preventívnu údržbu el. zariadení podľa harmonogramu, vykonáva elektroinštalačné práce podľa požiadaviek a dokumentácie.

Základná zložka mzdy: 900 eur za mesiac

Kontakt: Beáta Čundáková, personálny a mzdový referent, Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

Link: www.istp.sk/pracovna-ponuka/1940994/prevadzkovy-elektrikar

Účtovník - ekonóm

Miesto: Spišská Nová Ves

Spoločnosť: MPC CESSI a.s.

Informácie: Vedenie vnútropodnikového účtovníctva a znalosť účtovných a daňových zákonov. Denná evidencia faktúr, ich kontrola a zodpovednosť za formálnu správnosť týchto faktúr, vrátane DPH. Mesačné uzávierky. Zodpovedá za čistou saldokontných účtov za danú agendu a odsúhlasuje zostatky týchto účtov. Vyhotovuje interné účtovné doklady.

Základná zložka mzdy: 878 eur za mesiac

Kontakt: Ing. Alžbeta Pagáčová, personalista, Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

Link: www.istp.sk/pracovna-ponuka/1940877/uctovnik-ekonom

01 - Modified: 2024-04-12 08:50:32 - Feat.: - Title: Že roboti kradnú prácu je mýtus, nové technológie zvyšujú význam úlohy ľudí, vraví manažér Amazonu 02 - Modified: 2024-04-15 09:00:00 - Feat.: - Title: Podnikanie formou franšízingu rastie na popularite. Čoraz častejšie aj v oblasti financii 03 - Modified: 2024-04-12 07:00:00 - Feat.: - Title: Si študent? Môžeš získať niekoľkotisícové štipendium na štúdium kdekoľvek na svete. Poznáme presné sumy 04 - Modified: 2024-04-17 22:00:00 - Feat.: - Title: Aktuálne prostredie akciových trhov je pomerne pozitívne 05 - Modified: 2024-04-11 11:19:54 - Feat.: - Title: Myslia ľudia na Slovensku pri životnom poistení aj na riziko hospitalizácie?
menuLevel = 1, menuRoute = prakticke-hn, menuAlias = prakticke-hn, menuRouteLevel0 = prakticke-hn, homepage = false
20. apríl 2024 07:04