StoryEditor

Nájdite si prácu. S platom tisíc eur, ale aj s dvojnásobne vyšším

27.09.2018, 12:24
Autor:
run, redrun, red
Široké spektrum profesií je k dispozícii pre všetkých, ktorí sa chcú zamestnať. Bližšie si ich možno pozrieť na portáli ISTP.sk, s ktorým pripravujeme ponuku voľných miest.

Vybrali sme pre vás prehľad aktuálnych pracovných príležitostí so štandardnými, ale aj s vyššími mzdami. Hľadajú sa farmaceuti, účtovníci, špecialisti – analytici, ale rovnako aj programátori či samostatní asistenti.

Názov: Manažér verejného obstarávania
Miesto: Bratislava-Ružinov
Spoločnosť: Consulting & Education Partners, s.r.o.
Informácie: Poradenstvo v oblasti verejného obstarávania (VO); realizácia zákaziek v zmysle Zákona o verejnom obstarávaní; vypracovanie a kontrola dokumentácie z VO; spracovanie stanovísk, spracovanie odpovedí na dožiadania UVO, RO a SO a pod.
Základná zložka mzdy: 1 100 EUR za mesiac
Kontakt: Ing. Zuzana Lenicka, Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
Link: https://www.istp.sk/pracovna-ponuka/1503848/manazer-verejneho-obstaravania


Názov: Dopravný inžinier Oddelenia cestovných poriadkov
Miesto: Bratislava-Staré Mesto
Spoločnosť: Slovak Lines Služby, a. s.
Informácie: Príprava dopravných riešení vo verejnej doprave v súlade so strategickými a operatívnymi externými a internými dokumentmi; tvorba cestovných poriadkov, turnusových obehov a príkazov a ich zapracovanie do systémov; analýza autobusových liniek; spolupráca s dispečingom pri plánovaní dopravy a pod.
Základná zložka mzdy: 1 350 EUR za mesiac
Kontakt: Andrea Tarabová, tel.: +421905203993, Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
Link: https://www.istp.sk/pracovna-ponuka/1500776/dopravny-inzinier-odd-cestovnych-poriadkov


Názov: Špecialista - analytik
Miesto: Trnava
Spoločnosť: VUJE, a.s.
Informácie: Nutné skúsenosti v oblasti výpočtových metód, ktoré vyžadujú okrem praktických skúseností aj teoretické poznatky hlavne v oblasti modelovania šírenia látok v atmosfére príp. hydrosfére; minimálne základná znalosť programovacieho jazyka FORTRAN.
Základná zložka mzdy: 1 080 EUR za mesiac
Kontakt: Mgr. Jaroslava Proksová, Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
Link: https://www.istp.sk/pracovna-ponuka/1500847/specialista-analytik


Názov: Farmaceut
Miesto: Piešťany
Spoločnosť: TS Prior, s.r.o.
Informácie: Pracovné miesto vhodné aj pre absolventa, pracovný čas: od 8:00 do 17:30.
Základná zložka mzdy: 1 000 EUR za mesiac
Kontakt: PhDr. Peter Haring, Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
Link: https://www.istp.sk/pracovna-ponuka/1486479/farmaceut

Názov: Supervízor technického oddelenia
Miesto: Dubnica nad Váhom
Spoločnosť: KOAM s.r.o.
Informácie: Podpora manažéra technického oddelenia pri rozhodovacích procesoch; detailná analýza údajov vyplývajúcich z výrobných procesov, analýza stavu technického a strojového vybavenia; vykonávanie preventívnej údržby; vypisovanie reportov a pod.
Základná zložka mzdy: 1 200 EUR za mesiac
Kontakt: Bc. Ivana Dubovská, tel.: +421424486422, Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.


Názov: Účtovník
Miesto: Trenčín
Spoločnosť: VADRA s. r. o.
Informácie: Evidencia dodávateľských faktúr v informačnom systéme; účtovanie dodávateľských faktúr (tovarových a vlastných nákladov); evidencia došlej pošty; príprava podkladov pre mesačné účtovné závierky/ročnú účtovnú závierku.
Základná zložka mzdy: 1200 EUR za mesiac
Kontakt: Mgr. Václav Drabant, tel.: +421902207827, Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
Link: https://www.istp.sk/pracovna-ponuka/1484938/uctovnik


Názov: Logistický inžinier
Miesto: Nitra
Spoločnosť: syncreon Slovakia s. r. o.
Informácie: Tvorba, nastavovanie technickým procesov, materiálového toku a usporiadania; meranie, vyhodnocovanie a zvyšovanie produktivity; práca v Autocade; riadenie stratégie neustáleho zlepšovania a pod.
Základná zložka mzdy: 1 500 EUR za mesiac
Kontakt: Mária Herdová, Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
Link: https://www.istp.sk/pracovna-ponuka/1504150/logisticky-inzinier

Názov: Manažér ľudských zdrojov so zameraním na sociálne média
Miesto: Komárno
Spoločnosť: SK-CONT s. r. o.
Informácie: Vypracovanie stratégie pre ľudské zdroje v sociálnych médiách; vyhľadávanie a kontaktovanie potenciálnych uchádzačov cez rôzne online kanále; vytvorenie a vývoj HR-konceptu na platformách sociálnych médií a pod.
Základná zložka mzdy: 1 000 EUR za mesiac
Kontakt: HR oddelenie, tel.: +421352901131, Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
Link: https://www.istp.sk/pracovna-ponuka/1486582/manazer-ludskych-zdrojov-so-zameranim-na-socialne-media


Názov: Samostatný asistent konateľa (ekonóm, právnik)
Miesto: Krupina
Spoločnosť: VERÓNY OaS s.r.o.
Informácie: Analýza nákladov spoločnosti, kontrola čerpania rozpočtov, komunikácia s poisťovňami, úradom práce, daňovým úradom, bankami, ostatnými úradmi, príprava a kontrola zmlúv a dodatkov zmlúv, výkon interného auditu.
Základná zložka mzdy: 2000 EUR za mesiac
Kontakt: Miroslava Hnilicová, tel.: +421455511158, Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
Link: https://www.istp.sk/pracovna-ponuka/1486267/samostatny-asistent-konatela-ekonom-pravnik-


Názov: Skript programátor (Zvolen)
Miesto: Zvolen
Spoločnosť: Grün Slovakia, s.r.o.
Informácie: Do novootváranej pobočky vo Zvolene hľadáme vás na programovanie našich inovatívnych online riešení so silnou väzbou k databázam, s dobrými PHP5 a MySQL poznatkami. Vašou úlohou bude programovanie zaujímavých internetových projektov pre našich zákazníkov s využívaním PHP, MySQL, CSS, Bootstrap, JQuery a JavaScript.
Základná zložka mzdy: 1 000 EUR za mesiac
Kontakt: Eva Pálková, tel.: +421 903 203106, Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
Link: https://www.istp.sk/pracovna-ponuka/1502991/skript-programator-zvolen-


Názov: Zubný lekár
Miesto: Žilina
Spoločnosť: MUDr. Moravčík, s. r. o
Informácie: Práca zubného lekára. Pracovné miesto vhodné aj pre absolventa.
Základná zložka mzdy: 1000 EUR za mesiac
Kontakt: MUDr. Pavol Moravčík, Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
Link: https://www.istp.sk/pracovna-ponuka/1501726/zubny-lekar

Názov: Elektroprogramátor
Miesto: Liptovský Mikuláš
Spoločnosť: AUTOMATICA s. r. o.
Informácie: Tvorba softvéru pre PLC a HMI systémy. Tvorba softvéru pre priemyselné roboty ABB, KUKA. Navrhovanie a realizácia automatizovaných výborných procesov. Spracovávanie podkladov pre zapájanie el. zariadení a pod.
Základná zložka mzdy: 1 100 EUR za mesiac
Kontakt: Martina Líšková, tel.: +421903704914, Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
Link: https://www.istp.sk/pracovna-ponuka/1501867/elektroprogramator


Názov: Vedúci ekonomicko-účtovného oddelenia
Miesto: Svrčinovec
Spoločnosť: METALCOM Čadca, s.r.o.
Informácie: Podvojné účtovníctvo, personalistika, mzdy, dovoz tovaru z EÚ a tretích krajín.
Základná zložka mzdy: 1 000 EUR za mesiac
Kontakt: Jaroslava Putoríková, Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
Link: https://www.istp.sk/pracovna-ponuka/1499663/veduci-ekonomicko-uctovneho-oddelenia


Názov: Technický správca nehnuteľností
Miesto: Košice-Staré Mesto
Spoločnosť: ARTIN, spol. s r.o.
Informácie: Vedenie oddelenia údržby, správa nehnuteľností (budov), komunikácia s kľúčovými dodávateľmi energií, vedenie evidencie revízií, komunikácia s orgánmi ŠS.
Základná zložka mzdy: 1 100 EUR za mesiac
Kontakt: Zuzana Somošiová, tel.: +421557281100, Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
Link: https://www.istp.sk/pracovna-ponuka/1502227/technicky-spravca-nehnutelnosti

Názov: Rozpočtár, kalkulant cestného stavebníctva
Miesto: Košice-Sídl.Ťahanovce
Spoločnosť: CESTY KOŠICE s.r.o.
Informácie: Tendrovanie a príprava stavebných zákaziek, komunikácia s investorom, obhajoba cenových ponúk a návrhov, vyhľadávanie nových subdodávateľov, vypracovávanie stavebných rozpočtov, kalkulácií a cenových ponúk.
Základná zložka mzdy: 1 300 EUR za mesiac
Kontakt: Monika Erdélyi Kolárska, tel.: +421907929571, Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
Link: https://www.istp.sk/pracovna-ponuka/1498784/rozpoctar-kalkulant-cestneho-stavebnictva

Názov: Ekonóm
Miesto: Košice-Staré Mesto
Spoločnosť: Arcidiecézna charita Košice
Informácie: Analýza, sledovanie a kontrolovanie ekonomických atribútov na úrovni firmy vrátane kapitálového rozpočtovania, optimalizácie kapitálovej štruktúry organizácie a sledovania a vyhodnocovania vnútropodnikových ekonomických parametrov a ukazovateľov.
Základná zložka mzdy: 1 000 EUR za mesiac
Kontakt: JUDr. Svetlana Semančáková, Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
Link: https://www.istp.sk/pracovna-ponuka/1503019/ekonom


Názov: Vedúci výroby
Miesto: Poprad
Spoločnosť: SK - MONT, s.r.o.
Informácie: Riadenie technickej a výrobnej agendy malej strojárskej firmy. Príprava a vydávanie výrobných podkladov, sprievodiek, technologických postupov. Objednávanie materiálu, vyhodnocovanie výrobných zákaziek a pod.
Základná zložka mzdy: 1 500 EUR za mesiac
Kontakt: Ing. Igor Eliáš, Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
Link: https://www.istp.sk/pracovna-ponuka/1504227/veduci-vyroby

Názov: Posudkový lekár/ka
Miesto: Banská Bystrica, Poprad + ďalšie miesta výkonu práce
Spoločnosť: Sociálna poisťovňa
Informácie: Posudzovanie zdravotného stavu na účely invalidity a úrazových dávok, kontrola posudzovania spôsobilosti na prácu vykonávaná u praktických ošetrujúcich lekárov v obvodných ambulanciách, organizovanie kontroly dodržiavania liečebného režimu dočasne práceneschopných poistencov.
Základná zložka mzdy: 1 900 EUR za mesiac
Kontakt: Mgr. Iveta Keményová, tel.: +421906171611, Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
Link: https://www.istp.sk/pracovna-ponuka/1503697/posudkovy-lekar-ka

menuLevel = 1, menuRoute = prakticke-hn, menuAlias = prakticke-hn, menuRouteLevel0 = prakticke-hn, homepage = false
23. apríl 2024 15:57