StoryEditor

Nové ciele

19.07.2005, 00:00

Spoločnosť LLP Bratislava vstúpila na slovenský trh v roku 1995 a naštartovala tak úspešnú expanziu LLP Group, ktorú v roku 1992 v Prahe založil Adam Bager. Za desať rokov sa softvérové portfólio LLP výrazne rozrástlo. Na trh prenikla ako výhradný partner britskej spoločnosti Systems Union Ltd. pre región strednej a východnej Európy a oficiálny distribútor renomovaného obchodného a účtovného systému SunSystems a dnes ponúka i vlastné softvérové riešenia -- time@work a eXpense -- efektívne nástroje na sledovanie času a manažment výdavkov zamestnancov.
V rámci partnerského programu LLP Group rozšírila ponuku ERP riešení o MBS-Navision a jeho špecializovanú verziu pre výrobné spoločnosti -- MBS-Axapta. Softvérový rad uzatvárajú MIS Business Intelligence Solutions -- nástroj na spravovanie veľkého množstva dát a ich analýzu a Pivotal CRM -- riešenie na riadenie vzťahov so zákazníkmi, určené pre stredne veľké firmy.
"Manažéri od podnikových softvérov dnes neočakávajú len administratívnu podporu, ale predovšetkým podporu pri rozhodovaní, a tou naše riešenia bez pochyby sú. Taktiež povinnosť niektorých spoločností prejsť na IFRS, či vstup Slovenska do eurozóny a s tým spojené zavádzanie eura, nám otvárajú dvere k ďalším potenciálnym zákazníkom, keďže naše riešenia sú na tieto zmeny už pripravené," dodáva Tono Lapšanský, Country Manager LLP Bratislava.

menuLevel = 1, menuRoute = prakticke-hn, menuAlias = prakticke-hn, menuRouteLevel0 = prakticke-hn, homepage = false
20. máj 2024 10:11