HLAS
StoryEditor

Pellegrini: po voľbách čakajú Slovensko 4 možné scenáre

Strana Hlas-SD je toho názoru, že pre Slovensko ponúka pokojnú silu, ktorá vnesie do rozvrátenej krajiny pokoj, stabilitu, slušnosť a pomoc pre ľudí. Na stretnutí strany v Prešove to uviedol líder Peter Pellegrini.

"Hlas je dnes s plnou zodpovednosťou pripravený zohrať vážnu úlohu pri premene Slovenska na stabilnú, prosperujúcu a bezpečnú krajinu. Sme pripravení vytvoriť silnú, stabilnú, zodpovednú a odborne pripravenú vládu. Ponúkame silný tím pre silný štát, ponúkame pokoj a súdržnosť, ponúkame lepší život pre každého človeka," zdôraznil Pellegrini. 

"Neexistuje beznádejná krajina, iba beznádejné vlády. Neexistuje chudobná krajina, iba zle spravované krajiny. Slovensko si nezaslúži ani beznádejnú vládu, ani zlé spravovanie," uviedol Pellegrini s tým, že ľudia majú právo na vládu, ktorá počúva hlas všetkých obyvateľov.

"Hlas vo vláde znamená pomoc všetkým, ktorí ju potrebujú. Hlas vo vláde znamená silnú ruku štátu v cenách potravín a energií. Hlas vo vláde znamená vyrovnanie regionálnych rozdielov. Len silný Hlas je zárukou, že sa nebudú opakovať chyby minulosti, ani sa Slovensko nestane pokusnou dielňou ďalších neskúsených experimentátorov," povedal líder strany.

"Pred nami stoja vážne výzvy a ľudia sa o týždeň rozhodnú zo štyroch rôznych ponúk. Alebo si vyberieme návrat do minulosti, so všetkými jej chybami, ktoré ju chtiac či nechtiac sprevádzali. Alebo si vyberieme pokračovanie zúfalého chaosu a marazmu, do ktorého uvrhla Slovensko predchádzajúca vládna koalícia a ľudia zaň zaplatili najväčším chudobnením za posledných 22 rokov. Toho chaosu, ktorý ruka v ruke sprevádzalo šírenie nenávisti, rozdeľovanie spoločnosti a rozoštvávanie slovenského národa. Alebo si vyberieme ďalšie experimentovanie neskúsených politikov, ktorí majú neraz úplne pomýlené priority, akoby v živote neboli ďalej ako päť kilometrov za hlavným mestom. Alebo je tu štvrtá možnosť. Vyberieme si lepší život pre nás, naše rodiny a našich blízkych v pokojnej a súdržnej spoločnosti, ktorá ťahá v týchto ťažkých časoch za jeden povraz," skonštatoval líder strany.

Podľa Petra Pellegriniho ponúkajú štvrtú možnosť. "Práve toto je ponuka Hlasu, to je cesta, ktorá môže vyviesť Slovensko z krízy a ukončiť toto trápenie," dodal.

 

Objednávateľ: HLAS - sociálna demokracia, Lazaretská 15, 811 08 Bratislava, IČO: 53258070

Dodávateľ: Creo advertising, s. r. o., Žižkova 7801/15, 811 02 Bratislava, IČO: 51280299

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
05. máj 2024 15:39