StoryEditor

Pomoc pre vaše vlasy

10.05.2023, 00:00

„Všetko sa to začalo pred rokmi, keď som porodila svoje prvé dieťa. Kvalita mojich vlasov sa zmenila a ja som bola čoraz zúfalejšia, keďže som mala vlasy také riedke, že mi bolo vidno pokožku hlavy. Myslela som si, že to takto zostane už po zvyšok môjho života, no teraz som konečne našla produkt Hair Volume™ s biotínom, ktorý výrazne ovplyvnil kvalitu mojich vlasov.”

Tina má 55 rokov a pracuje ako učiteľka v materskej škole. „Dlhé roky som bola skutočne zúfalá z toho, ako sa mi po narodení mojich detí zmenila kvalita vlasov. Vlasy som mala riedke a jemné a veľmi mi vypadávali. Dokonca sa mi preriedili natoľko, že mi bolo vidieť pokožku hlavy. Naozaj ma to trápilo a malo to veľký vplyv na moje sebavedomie.“

Moja sestra mi odporučila Hair Volume™

„Pred niekoľkými rokmi mi povedali, že moje vlasové folikuly sú zablokované kvôli častému používaniu prípravkov na úpravu vlasov. Odvtedy som vyskúšala mnoho produktov, počnúc prípravkami s vysokým obsahom vitamínu B, rôzne šampóny a olejové kúry. Nič nepomohlo! Moja sestra pracuje v obchode so zdravou výživou a asi pred štyrmi mesiacmi mi odporučila výživový doplnok pre starostlivosť o vlasy – Hair Volume™. Podľa nej zákazníci, ktorí tento produkt vyskúšali, mu zostávajú verní a nedajú naň dopustiť. Určite sa teda oplatí vyskúšať ho.“

Úžasný vplyv na rast vlasov

Riedke vlasy sa už zdali byť súčasťou mojej rodiny...

O to viac sa teším zo zmeny, ktorú mi Hair Volume™ priniesol. Je to fantastický pocit, že si teraz musím nechať vlasy strihať každý mesiac. Keď som bola u kaderníka naposledy, bol v úžase a pýtal sa ma, čo som so svojimi vlasmi spravila. Všimol si, že sú silnejšie a vyzerajú oveľa lepšie.

Moje vlasy mali vždy veľký vplyv na moje sebavedomie, a preto je pre mňa veľmi dôležité, že vďaka prípravku Hair Volume, mám späť nielen prirodzene krásne vlasy, ale aj moje sebavedomie.

Tablety a želé bonbóny Hair Volume™ sú dostupné v lekárňach. Pre viac informácií a nákup online navštívte náš web www.newnordic.sk alebo nás kontaktujte na tel. č.: 0918 117 476

image
New Nordic

New Nordic je škandinávska spoločnosť s unikátnym know-how vo využití liečivých rastlín. Spoločnosť New Nordic vyvíja účinné bylinné výživové doplnky a kozmetiku s cieľom uspokojovať špecifické požiadavky pre zdravie a krásu. Hair Volume™ je kompletná starostlivosť o vlasy na bylinnej báze, ktorá pomáha ošetrovať vaše vlasy zvnútra aj zvonku.

Postarajte sa o svoje vlasy zvnútra aj zvonku

New Nordic vyvinul šampón a kondicionér na vlasy, ktoré spolu s našimi oceňovanými a klinicky testovanými tabletami a želé bonbónmi prinášajú nový spôsob, ako sa starať o svoje vlasy zvnútra aj zvonku. Tento zdravý a inovatívny prístup je dokonalým stelesnením princípu Beauty In&Out™ – Krása zvnútra aj zvonku s výnimočnými výsledkami.

Nový Hair Volume™ Šampón a Hair Volume™ Kondicionér:

  •  Dodáva vlasom objem, hustotu a hydratáciu.
  •  100% čisté prírodné vôňe.
  •  Účinné a prírodné vegan zloženie.
  •  Bez parabénov, silikónov, sulfátov, minerálnych olejov, ftalátov, PEG, PPG, DEA a TEA..
image
New Nordic

 

 

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
19. apríl 2024 19:23