StoryEditor

Tak už nejazdi, svišti!

31.05.2023, 00:00

Ak patríte medzi nadšených kolobežkárov, zbystrite pozornosť.

Do Bratislavy prišla nová, čisto slovenská, zdieľaná kolobežková služba Svišť. Projekt založili mladí Slováci, ktorí chceli obohatiť hlavné mesto ďalšou alternatívou „zeleného“ cestovania. Do služby sa môžete prihlásiť cez rovnomennú aplikáciu Svišť.

Kolobežky sú primárne určené mladým ľuďom a všetkým, ktorí majú radi voľnosť a zábavu. Cieľovej skupine sa prispôsobil aj tón komunikácie, ktorí sa nesie v uvoľnenom a priateľskom duchu. Možno sa pýtate, na čo je dobrá ďalšia značka kolobežiek, “zavadzajúcich” po hlavnom meste? Pridanou hodnotou našich oranžových eko kolobežiek je, že klientom prinášajú komfort za rozumnejšie peniaze.

image
www.svist.sk

Chceme docieliť, aby bol pocit z jazdy príjemný zážitok, ku ktorému sa bude klient rád a často vracať..Nerovný povrch, hrbole a diery na cestách nebudú problémom. Kolobežky majú spoľahlivé tlmiče, ktoré zabezpečia najvyššie možné pohodlie..  Kolobežky Svišť okrem oranžovej farby disponujú rýchlosťou až 25 kilometrov za hodinu a preto presun nezaberie veľa času.

Netreba sa báť ani chaotického odkladania kolobežiek. Služba ponúka množstvo virtuálnych parkovacích miest po celom meste, čím zabezpečí poriadok v uliciach bez blokovania ciest a chodníkov.

Zároveň kladieme dôraz na čistotu životného prostredia. Naše kolobežky neprodukujú CO2. Máme záujem aktívne spolupracovať s klientmi, zbierať ich názory cez okamžitý čet a sme otvorení podnetom pre inováciu a zdokonaľovanie našej služby. Chceme ponúkať seriózny zákaznícky servis.

Pre našich budúcich klientov máme pripravený zaujímavý odmeňovací systém, ktorý plánujeme spustiť v priebehu letných mesiacov. Program bude reflektovať množstvo najazdených kilometrov, čo znamená, že čím viac budete jazdiť, tým viac výhod získate. Keďže obľúbenosť tohto zábavného spôsobu ekologickej dopravy neustále narastá, máme za cieľ rozšíriť službu Svišť po celom Slovensku.

Do Bratislavy od mája nabehlo 500 kusov novučičkých svištiacich kolobežiek a vy sa môžete nadobro rozlúčiť so zápchami, pedálmi či tlačenicami v MHD. Dostanete sa všade, kam potrebujete, bez zbytočných zdržaní či fyzickej námahy. Viac informácií o našich slovenských kolobežkách nájdete na svist.sk

image
www.svist.sk
menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
29. apríl 2024 03:52