StoryEditor

Aké pánske tričká budú trendy túto sezónu? Pozrite si 3 návrhy na styling!

30.03.2023, 00:00

Pánske tričká sú jedným z kľúčových prvkov v každodennom outfite. Sú univerzálne a jednoduché, no zároveň veľmi pohodlné a moderné. Pokiaľ hľadáte najnovšie módne trendy pánskych tričiek, ktoré budú túto sezónu dominovať, toto je článok pre vás.

Vzorované pánske tričká budú túto sezónu dominovať

Vzory a potlače sú vždy obľúbené, a preto ani počas tejto sezóny nesmú v pánskom šatníku chýbať. Predovšetkým budú dominovať výrazné potlače a vzory, ktoré pridajú vášmu outfitu trochu osobnosti. Medzi veľmi obľúbené vzory rozhodne patrí tie-dye vzor, ktorý bol populárny aj minulý rok. Nesmú chýbať ani kvetinové tričká pánske či tričká s logami značiek. Pokiaľ uprednostňujete skôr jednoduchosť, potom zvoľte pánske tričká s menším logom alebo tričká s malými vzormi. Skombinovať pánske vzorované alebo potlačené tričko môžete napríklad s jednofarebnými pánskymi nohavicami alebo džínsami. Určite odporúčame zvoliť aj pohodlnú obuv, a to napríklad sneakersy. Nezabúdajte ani na doplnky. Takýto outfit na bežné denné nosenie môžete doplniť o pánsku tašku. Okrem toho budú túto sezónu trendy aj polo tričká pánske alebo pánske tričká s výstrihom. Preto pokojne môžete zvoliť aj takúto kombináciu oblečenia. Tričká s výstrihom do V alebo U sú ideálne napríklad na letné dni a večery.

Pánske tričká v pastelových farbách budú kraľovať počas jari a leta

I keď sa môže zdať, že pastelové farby sú vhodné skôr pre ženy, tento rok sa tieto farby objavia aj na pánskych tričkách. Najmä počas jari a leta budú patriť medzi najväčšie trendy. Pokiaľ teda hľadáte štýlové pánske tričká, ktoré určite upútajú pozornosť, potom môžete svoj šatník doplniť o modré, ružové, zelené a fialové tričká pánske. Ak sa vám však zdajú pánske tričká v pastelových farbách až príliš nežné, môžete ich pokojne skombinovať s tmavšími farbami. Odporúčame napríklad zvoliť pánske tričko v pastelových odtieňoch a k tomu zvoliť tmavé džínsy alebo nohavice a biele tenisky. Zvoliť môžete tiež sako, vďaka ktorému získate elegantnejší outfit. Na letné mesiace tiež môžete vyskúšať oversized pánske tričká v pastelových farbách, keďže aj oversized strihy budú dominovať. K takému outfitu sa vám bude hodiť tiež pánska ľadvinka.

image
Vidi Studio/Shutterstock.com

Tričká s výraznými nadpismi alebo čiernobiela klasika?

Tričká pánske s výraznými nápismi boli v minulých rokoch veľmi obľúbené a budú pokračovať aj v tejto sezóne. Nápisy môžu byť humoristické, motivačné alebo politické. Môžete si vybrať tričko s akýmkoľvek nápisom a v akejkoľvek farbe, ktorú máte radi. Pokiaľ neradi experimentujete, môžete, samozrejme, zvoliť aj pánske čiernobiele tričká. Práve tie patria medzi nadčasovú klasiku, ktorou nikdy nič nepokazíte. Klasické čiernobiele tričká sú vždy trendy a určite nikdy nevyjdú z módy. Sú univerzálne a môžu sa nosiť takmer kdekoľvek a kedykoľvek. Ak hľadáte tričko, ktoré bude vždy štýlové a ktoré sa dá ľahko skombinovať s ostatnými kúskami, siahnite po čiernobielom tričku. Skombinovať čiernobiele tričko môžete napríklad s tmavými nohavicami a koženou bundou pre rockový outfit. Pre ležérnejší look môžete k tomu zvoliť svetlé džínsy a tenisky. V žiadnom prípade nezabúdajte ani na doplnky, ktoré môžu váš outfit ozvláštniť. Odporúčame zvoliť napríklad šiltovku, klobúk alebo čiapku. Chýbať nesmie ani pánska taška alebo ľadvinka. V závislosti od štýlu outfitu môžete napríklad zvoliť koženú pánsku ľadvinku alebo látkovú. Široký výber pánskych tričiek, obuvi a doplnkov nájdete aj na e-shope MODIVO.

 

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
18. apríl 2024 19:50