StoryEditor

Najväčší slovenský farmársky e-shop spoločnosti NosKin s.r.o. dováža aj do firiem ako FARMOVE do práce

16.03.2023, 00:00

Záleží vám na kvalite práce, pohodlí a zdraví vašich zamestnancov? Najväčší slovenský e-shop s farmárskymi potravinami prevádzkuje NosKin, s.r.o. pod značkou FARMOVE. Vznikol v roku 2013 a dodnes sa teší veľkej obľube. Kým medzičasom niektoré online platformy s farmárskymi produktami zanikli, FARMOVE založilo aj značku FARMOVE do práce pre segment firiem – BTB zákazníkov.

FARMOVE do práce doručuje čerstvé ovocie (a iné farmárske výrobky) priamo z fariem do kancelárií už 8 rokov, aktuálne do približne 100 firiem. A dôvod je veľmi prozaický. Čerstvé ovocie patrí k obľúbeným benefitom u väčšiny zamestnancov.

Vďaka FARMOVE aj FARMOVE do práce (www.farmovedoprace.sk) sa čerstvé produkty z lokálnych zdrojov na váš stôl dostanú jedným z najekologickejších spôsobov.

Nákupom čerstvého ovocia a zeleniny však môžete pomôcť miestnym producentom a farmárom aj vy a zvýšiť zároveň spokojnosť vašich zamestnancov.

●        Autori projektu doručujú lokálne, sezónne a čerstvé ovocie a produkty z fariem do vašej kancelárie.

●       Spolupracujú s vyše 170 lokálnymi malovýrobcami, od ktorých vedia ponúknuť viac ako 1000 zdravých a čerstvých potravín.

●       Benefit ovocia do práce začali poskytovať ako prví na slovenskom trhu.

●       Doručujú malým aj veľkým firmám po celom Slovensku.

Práve malovýrobcovia a farmári majú často problém získať zákazníkov, keďže nemajú dostatočne vybudované odberné kanály. FARMOVE a FARMOVE do práce lokálnych výrobcov, pestovateľov a farmárov so zákazníkmi dokonale prepája, čím pomáha celej komunite.

Vychutnajte si čerstvosť aj pomoc komunitám a planéte

FARMOVE do práce znižuje uhlíkovú stopu tým, ako efektívne plánuje cesty a distribúciu. Využíva znovu použiteľné vratné obaly a v centre mesta Bratislava umožňuje dovoz tovaru cyklokuriérom. Ak je na niektoré produkty potrebné použiť obal, ten môžete pri najbližšej objednávke kuriérovi vrátiť a dostať ho tak späť do obehu, čo je naozaj ekologické aj ekonomické zároveň.

Na stránke www.farmovedoprace.sk si môžete v nezáväznom kontaktnom formulári tiež nechať poradiť pri výbere množstva a druhov ovocia či iného tovaru, ktorý sa v pracovnom tíme postará o potrebnú energiu, lepšie zdravie aj dobrú náladu.

Vaši zamestnanci si tak môžu vychutnávať zdravý benefit ovocia do práce, pretože čerstvé ovocie alebo zelenina priamo z farmy im dodá silu a doplní vitamíny, ktoré posilňujú imunitu.

Ak vám preto na dobrom výkone a spokojnosti vašich zamestnancov záleží - využite aj vy ponuku benefitu ovocia do práce s ukážkovou debničkou zadarmo na  www.farmovedoprace.sk 

 

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
20. apríl 2024 14:49