StoryEditor

Spojitosť medzi cukrom a úbytkom hmotnosti

16.01.2023, 00:00

Mnoho ľudí dnes bojuje s nadváhou, pričom dôvodom často býva príliš veľa cukrov v strave. Práve v takýchto prípadoch môžu pomôcť produkty s výťažkom z moruše bielej.

Ako naberáme tuk?

Nadváha vzniká v dôsledku nerovnováhy medzi príjmom kalórií a výdajom energie, avšak je nutné zohľadniť aj o aký typ kalórií sa jedná. Ak prijímame nadmerné množstvo sacharidov, stimulujeme tým produkciu inzulínu – hormónu zodpovedného za ukladanie tukov. Hladina inzulínu je priamo spojená so spaľovaním tukov, pri vyššej hladine dochádza nielen k premene cukrov na tuky, ale aj k zastaveniu odbúravania tukov ako zdroja energie.

Ako schudnúť?

Ak chcete mať svoju hmotnosť pod kontrolou, je dôležité sledovať si príjem jednoduchých cukrov. Diétny režim preto môžu vhodne doplniť výživové doplnky, ktoré pomáhajú znižovať rozklad uhľohydrátov na jednoduché cukry. K tejto novej generácii prípravkov patrí aj Zuccarin™ – najpredávavanejší švédsky výživový doplnok s prírodným zložením, ktorý obsahuje klinicky testovaný výťažok z listov moruše bielej a zelených kávových zŕn. V klinických testoch dosiahol Zuccarin™ povzbudivé výsledky v účinnosti pri znižovaní hmotnosti.

image
New Nordic

Talianska štúdia uverejnená v roku 2014 uvádza, že, osoby, ktoré počas testu užívali Zuccarin™, zaznamenali v priemere úbytok hmotnosti 9 kíl a to iba za 90 dní. Strata 10 % z telesnej hmotnosti sa objektívne prejavila aj na obvode pásu. Tento výsledok bol výrazne lepší v porovnaní s placebo-skupinou, ktorá dodržiavala rovnakú diétu s kontrolou príjmu kalórií, ale bez užívania prípravkov s obsahom moruše bielej. Testy prípravku Zuccarin™, ktorý obsahuje výťažok z listov moruše bielej preukázali, že jeho užívanie účinne podporuje znižovanie hmotnosti. 1,2

1 Tento produkt môže byť užívaný ako doplnok zdravého životného štýlu, ktorý zahŕňa diétu s nízkym obsahom kalórií a pravidelnú fyzickú aktivitu jednotlivcov absolvujúcich program na kontrolu hmotnosti.

2 White Mulberry Supplementation as Adjuvant Treatment of Obesity“, Journal of Biological Regulators and Homeostatic Agents., vydanie 28, č.1, 2014.

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/24750800/

image
New Nordic

„Moja váha začala postupne klesať“

Vždy som musela zápasiť so svojou váhou, ale pred pár rokmi som konečne prišla na to, v čom bol problém. V mojom prípade to bol nadbytok cukru. Začala som užívať Zuccarin ako súčasť môjho diétneho plánu na zníženie hladiny cukru. Moja hmotnosť začala postupne klesať, až som sa dostala na želanú váhu. Keď sa ma známi opýtali, čo som tentokrát urobila inak, hovorím im, že zmena nastala, keď som svoju diétu doplnila o užívanie produktu Zuccarin. Vrelo ho odporúčam.

Josephine T. Ontário, Kanada

Zuccarin™ je dostupný v lekárňach. Pre viac informácií a nákup online navštívte náš web www.newnordic.sk alebo nás kontaktujte na tel. č.: 0918 117 476

image
New Nordic

New Nordic je škandinávska spoločnosť s unikátnym know-how vo využití liečivých rastlín. Spoločnosť New Nordic vyvíja účinné bylinné výživové doplnky a kozmetiku s cieľom uspokojovať špecifické požiadavky pre zdravie a krásu. Produkt Zuccarin™ je celosvetovo najpredávanejší výživový doplnok s obsahom moruše bielej.

image
New Nordic

 

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
20. apríl 2024 02:28