StoryEditor

Mindráky zo služobky? Táto appka sa postará o všetky vaše bločky a spraví aj vyúčtovanie

24.11.2022, 00:00

Dokáže jeden nástroj obsiahnuť všetky cestovné potreby a optimalizovať pracovnú cestu tak, aby sme sa nemuseli viac ako samotnej ceste venovať jej plánovaniu? Molea prišla s novou mobilnou aplikáciou, ktorá uľahčuje komplikácie spojené so svetom cestovného manažmentu. Úplne prvá appka svojho druhu na Slovensku sľubuje nenáročnosť a prehľadný jednoduchý systém. Poďme sa spolu pozrieť na to, ako nám tento nástroj uľahčí plánovanie a manažment firemných ciest.

Stres z plánovania

Pracovná cesta dnes vyzerá tak, že nás plánovanie stojí viac času ako samotná firemná cesta. Musíme navštíviť viacero portálov, bookovať letenky, ubytovanie a všetko prispôsobiť aktivitám spojeným s touto cestou. Mnohokrát čelíme naozaj veľkému množstvu informácií, ktoré nám určite neprinášajú radosť. Predstavte si, že nič z tohto by ste nemuseli zažívať. Stačil by jeden klik a mali by ste tú najlepšiu možnosť priamo pred sebou.

Prečo vznikla takáto aplikácia?

Manažéri a vývojári aplikácie Molea si položili jednoduchú otázku. Ako zbavíme ľudí stresu z plánovania pracovných ciest a umožníme im čo najviac využiť ich potenciál? Samotná manažérka Start Up Labu, Noémi Bogyó, opisuje aplikáciu ako priateľa na cestách, ktorý zbiera všetky dokumenty a ukladá ich na jedno miesto. „Nakoľko sama veľa cestujem, viem sa vžiť do situácie,“ dodala Noémi a ďalej opisuje benefity aplikácie –  „Pracovná cesta vie byť naplánovaná vďaka pár klikom. Používatelia si vedia jednoducho vytvoriť a odoslať vyúčtovanie. Kalkulačka diet, je taktiež veľmi prepracovaná a uľahčuje prácu najmä účtovníkom. K vyúčtovaniu sú automaticky pripojené aj daňové doklady, ktoré appka vydá pred odoslaním.“

image
Shutterstock

Ako to vlastne funguje?

Do aplikácie zadávame parametre našej pracovnej cesty. V priebehu niekoľkých sekúnd dostávame najvýhodnejšiu kombináciu leteniek, ubytovania a ďalších položiek, o ktoré máme záujem. Veľmi efektívna synchronizácia dát z viacerých platforiem nám ponúkne najlepšiu kombináciu firemnej cesty. V prípade, že nám táto navrhovaná kombinácia nevyhovuje, máme k dispozícii Agenta, ktorý nám bezplatne nájde riešenie priamo podľa našich predstáv. Samotnú cestu si potom vieme rovno objednať cez jednu appku. Vieme takto pár klikmi efektívne naplánovať pracovnú cestu pre seba alebo aj pre väčšiu skupinu kolegov. Pridaná hodnota aplikácie Molea sa ukrýva v administratíve, ktorá je s pracovnou cestou spojená. Tú riešime od tejto chvíle len v samotnej aplikácii. Faktúry, diéty, platby za služby sú s Moleou v jednom nástroji.

Vyberte sa na služobku s radosťou

Cestujete častejšie na služobné cesty a chceli by ste patriť k prvým šťastným používateľom aplikácie, ktorá uľahčuje plánovanie a poskytuje priestor pre využitie celého potenciálu firemnej cesty? Pozrite si všetky benefity prvej aplikácie svojho druhu na stránke molea.sk a využite možnosť bezplatnej skúšobnej doby. Stačí sa registrovať a využívať appku Molea mesiac zadarmo. 

 

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
26. apríl 2024 18:50