Bytový dom Zelené Záluhy ponúkne dostatok zelene vo svojom bezprostrednom okolíJaduro
StoryEditor

Zelené Záluhy idú podľa plánu. Bývať v novom byte môžete už budúce leto

18.11.2022, 00:00

Bývanie v meste, ale s výhľadmi na Karpaty. Výborná dostupnosť do mesta, ale blízko lesa. To všetko môže byť vaše už budúce leto.

Projekt Zelené Záluhy sa stavia na Hanulovej ulici na rozhraní už zabývaných a veľmi obľúbených bratislavských mestských častí Dúbravka a Karlova Ves v časti zvanej Záluhy. Momentálne je už hotová hrubá stavba 76 presvetlených bytov, s oknami so zníženým parapetom a krásnym výhľadom na okolitú zeleň s parkovou úpravou.

Skvelou správou je, že projekt Zelené Záluhy ide podľa plánu, pričom nedávno bola ukončená hrubá stavba. Kolaudácia a odovzdávanie nových bytov je naplánované na druhý kvartál budúceho roku. Už budúce leto si tak môžete vychutnávať výhľady do prírody z priestrannej lodžie, či letné grilovačky s priateľmi vo svojom novom byte s veľkorysou predzáhradkou.

V projekte sa nachádzajú jedno až štvorizbové byty v sedempodlažnom bytovom dome buď s lodžiami, terasami alebo zelenými predzáhradkami. Toto všetko nájdete priamo v Dúbravke, v dopravnej dostupnosti do mesta bez toho, aby ste za svojim vysnívaným bývaním museli denne absolvovať desiatky minút v zápche.

Dobudovaním rozšírenia Harmincovej sa dopravná dostupnosť ešte viac skvalitní. Navyše, v tesnej blízkosti vášho nového domova sa idú modernizovať  športoviská, konkrétne obľúbený  dúbravský zimný štadión. Kompletnou prestavbou prejdú aj športoviská ŠKP.

image

Výstavba projektu postupuje načas, bola už dokončená hrubá stavba

Jaduro

Ide sa podľa plánu

Byty v projekte Zelené Záluhy budú hotové už budúci rok, koncom budúceho leta si tak môžete užívať svoje nové bývanie. Obrovskou výhodou projektu je jeho komorné prostredie. S podobným typom bývania už spoločnosť Devecorp skúsenosti má, a to v podobe úspešne zrealizovaného a vypredaného projektu bytového domu Budyšínska v mestskej časti Bratislava- Nové Mesto. Zelené Záluhy v Dúbravke ponúkajú moderné a kvalitné rodinné bývanie v kľudnej lokalite. Pred bytovým domom nebude chýbať park s detským ihriskom, lavičkami, chodníčkami a zeleňou. Autorom architektonického návrhu je renomovaný ateliér šujan_stassel, v ktorého portfóliu je viacero ocenených bytových domov a rezidenčných súborov.

Byty spĺňajú najvyšší štandard, pričom sú v cene zahrnuté aj nadštandardné prvky ako exteriérové tienenie, sieťky na okná a predpríprava na chladenie, za čo si bežne v iných projektoch treba priplácať. Nechýba ani dostatok parkovacích státí, a to na dvoch podzemných podlažiach priamo pod bytovým domom. Priestor pre uskladnenie bicyklov zas ponúknu murované pivničné kobky na prízemí.

image

Byty na vyšších poschodiach poskytnú pôsobivé výhľady

Jaduro

Obľúbená lokalita

Záluhy sú vyhľadávanou športovo-rekreačnou lokalitou s mnohými športoviskami a voľnočasovými areálmi, ako napríklad kúpalisko Rosnička alebo obľúbený zimný štadión, ktorý sa využíva aj na verejné korčuľovanie. V okolí nechýbajú ani pešie a cyklistické chodníčky, ktoré vedú až na vrchol Devínskej Kobyly s čoraz obľúbenejšou vyhliadkovou vežou. V pešej dostupnosti je tiež kompletná občianska vybavenosť. Projekt sa nachádza pri križovatke ulíc M. Sch. Trnavského a Harmincovej, čo zabezpečuje obyvateľom dobrú dopravnú dostupnosť do mesta aj napojenie na diaľnicu. Tí ocenia aj blízkosť zrekonštruovanej električkovej trate a autobusových liniek. Zelené Záluhy sú projektom, ktorý ponúka symbiózu medzi mestským prostredím a pokojom zelene všade vôkol. Aktuálne je predaných už viac ako 2/3 bytov, dostupné voľné byty v projekte nájdete na webovej stránke www.zelenezaluhy.sk.

image

Obyvatelia prízemných bytov si vychnutnajú relax na vlastnej predzáhradke

Jaduro

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
23. apríl 2024 02:04