StoryEditor

Táto malá krabička ochránila vyše 500 áut pred odcudzením zlodejmi

16.11.2022, 00:00

VAM System si už viac ako 20 rokov drží titul neprekonaného zabezpečenia vozidla.

Na Slovensku sa každý rok ukradne cez 1000 vozidiel. Častokrát sú to najmodernejšie modely za desaťtisíce eur renomovaných značiek. Prečo sa tak deje, keď sú dnešné automobily plné najnovších technológií a bezpečnostných prvkov?

Odpoveď je jednoduchá. Tak, ako napredujú technológie, napredujú aj zlodeji áut. Pri svojej práci používajú pomôcky ako čítačku kľúčov, diagnostický prístroj či rušičku signálu. Vďaka tomu otvoria vozidlo za pár sekúnd a odídu s ním bez stopy.

Ak nechcete, aby to bol aj váš prípad, nainštalujte si do automobilu dodatočný elektromechanický zabezpečovací systém VAMPIRE Lite. Ten ho ochráni pred každým možným spôsobom krádeže.

image
Vam System

Prečo práve VAMPIRE Lite?

VAMPIRE Lite je najmodernejšia verzia zabezpečovacieho systému postavenom na technológii, ktorú žiaden zlodej áut neprekonal takmer 30 rokov. Ide o 7-cestný imobilizér, ktorý naraz dokáže vo vozidle blokovať až 7 jeho častí pod mechanickou kombináciou, čím zaručuje 100 % ochranu automobilu pred krádežou.

image
Vam System

Používanie VAMPIRE Lite je jednoduché

Po inštalácii systému do auta dostanete špeciálny kľúč. Ten po vytiahnutí automaticky zablokuje vybrané časti automobilu, čím sa vozidlo znehybní.

Zlodej nemá šancu za tak krátky čas zistiť, čo, kde a ako je blokované, preto mu neostáva nič iné, ako prerušiť svoj zámer a skúsiť odcudziť menej chránené auto.

VAMPIRE Lite je dokonca možné rozšíriť o modul VAM Akustik, vďaka ktorému bude automobil zabezpečený aj proti ďalším technikám kradnutia auta ako: naloženie, ťahanie, tlačenie, zdvíhanie, nakláňanie, krádež kolies, vniknutie do motorovej časti, vniknutie do interiéru vozidla či do batožinového priestoru.

image
Vam System

Inštalácia VAMPIRE Lite netrvá dlhšie ako 4 hodiny a montážne dielne nájdete na 5 miestach v rámci celého Slovenska. Bližšie informácie o mieste, čase a cene inštalácie nájdete na tomto odkaze.

 

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
16. apríl 2024 16:04