StoryEditor

Zlodej vám auto neukradne ani s originálnym kľúčom. Toto zabezpečenie mu v tom zabráni

19.10.2022, 00:00

Na trhu existuje množstvo zabezpečení na ochranu auta. No len VAM system ho dokáže ochrániť za každých okolností.

Rušička GPS signálu, prístroj na predĺženie signálu štartovacieho kľúča či skener kódov. To sú 3 najpopulárnejšie zariadenia, ktoré dnešní zlodeji radi používajú. Vďaka nim dokážu otvoriť vozidlo a odísť s ním preč v priebehu pár desiatok sekúnd.

image
VAM system

Tento problém sa netýka len lacnejších modelov áut. Rovnako ohrozené sú aj prémiové značky. Napriek tomu, že technológie v nich sú na pokročilejšej úrovni, na šikovných zlodejov sú prikrátke. Pozrite si video, v ktorom vozidlo značky Mercedes zmení majiteľa v priebehu jednej minúty.

Ako ochrániť vozidlo na 100 %?

Najspoľahlivejším spôsobom je inštalácia dodatočného zabezpečenia. Ideálne takého, ktoré funguje na elektromechanickom princípe. Jedným z nich je práve VAMPIRE Lite od VAM System. Toto zabezpečenie bolo postavené na technológii, ktorú za 20 rokov nikto neprekonal.

image
VAM system

VAMPIRE Lite je 7-cestný imobilizér, ktorý pod mechanickou kombináciou dokáže vo vozidle naraz blokovať až 7 jeho častí. Či už je to spojkový pedál, motor, batéria či palivová sústava. Kým je špeciálny bezpečnostný kľuč vytiahnutý z auta, šanca zlodeja na úspech je takmer nulová. Vyššia pravdepodobnosť je, že vyhrá v lotérii.

Systém bol navrhnutý tak, aby k odcudzeniu vášho vozidla nepomohli ani zariadenia ako rušička signálu, skener kľúča či čítačka kódov. Zlodeji nepochodia ani v prípade, ak vymenia spínaciu skrinku, riadiacu jednotku motora či použijú duplikát kľúča.

image
VAM system

VAMPIRE Lite je možné rozšíriť o modul VAM Akustik, vďaka ktorému bude váš automobil zabezpečený aj proti ďalším technikám kradnutia auta ako: naloženie, ťahanie, tlačenie, zdvíhanie, nakláňanie, krádež kolies, vniknutie do motorovej časti, vniknutie do interiéru vozidla či do batožinového priestoru.

image
VAM system

Inštalácia VAMPIRE Lite netrvá dlhšie ako 4 hodiny a montážne dielne nájdete na piatich miestach v rámci celého Slovenska. Bližšie informácie o mieste, čase a cene inštalácie nájdete na tomto odkaze.

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
20. apríl 2024 00:07