Pexels
StoryEditor

Sprievodca letnými zľavami na Tipli

16.08.2022, 00:00

Čas beží naozaj rýchlejšie ako si dokážeme predstaviť. Zrazu tu máme leto. Pre mnohých najobľúbenejšie ročné obdobie, ktoré so sebou prináša viac slnka, teplo, pohodu, vodu a konečne aj trochu oddychu. Avšak okrem tohto všetkého prináša aj skvelé letné zľavy a množstvo iných spôsob ako jednoducho ušetriť. Pozrime sa spoločne na letné zľavy na Tipli.

Letné obdobie je každoročne pre internetové obchody slabšie, a tak prirodzene reagujú rôznymi zľavami, výpredajmi a akciami. Pri nákupe počas leta tak môžete jednoducho ušetriť pri veľkom množstve produktov, ktoré by ste kúpili tak, či tak neskôr. Ako na to? Je to naozaj jednoduché. Stačí sa pozrieť na cashbackový portál Tipli, ktorý ponúka obrovské množstvo zliav a zľavových kódov z viac ako 700 obchodov.

Široké spektrum obchodov

Práve široké spektrum obchodov je jednou z hlavných výhod portálu Tipli.sk. Z ponuky 700+ obchodov si vyberie naozaj každý. Výbornou správou je, že tu nájdete zľavové kódy aj pre tie najznámejšie internetové a kamenné obchody, ktoré na našom území fungujú. Potrebujete letnú obuv k vode? Využiť môžete Eobuv zľavový kód. Výber dostupných obchodov je však omnoho širší a pri väčšine z nich môžete okrem skvelých zľavových kódov a kupónov využiť aj cashback a získať tak peniaze z vášho nákupu jednoducho naspäť. Novú obuv tak viete pohodlne nakúpiť s cashbackom a použiť aj zľavový kód Footshop. Ako to teda funguje?

Cashback = peniaze naspäť

Získavať peniaze za nakupovanie je rozhodne snom každého. Vďaka Tipli sa tento sen stáva realitou. Celý proces je mimoriadne jednoduchý. Stačí sa zaregistrovať na Tipli.sk, nájsť svoj obľúbený internetový obchod z ponuky 700+ eshopov a prekliknúť sa naň priamo z webu Tipli. Následne stačí dokončiť nákup presne tak, ako zvyčajne. Po návrate na Tipli zbadáte na vašom Tipli účte pripísanú alikvótnu čiastku. Tú si po potvrdení viete kedykoľvek nechať previesť na váš bežný účet v ktorejkoľvek banke na Slovensku, či v zahraničí. Obrovskou výhodou je aj to, že cashback viete kombinovať so zľavovými kódmi a zľavovými kupónmi, vďaka čomu viete pri jednom nákupe ušetriť až 2x. A to sa naozaj oplatí! Skvelým príkladom je opäť internetový obchod Footshop, kde viete jednoducho využiť zľavový kód Footshop a aj cashback.

Zľavy, zľavy a ďalšie zľavy

Aj tak by sa dalo charakterizovať letné obdobie z pohľadu predajcov, obchodníkov. Využite to, že obchody chcú ponúkať množstvo zliav a nakúpte výhodnejšie. Nezáleží na tom, či zháňate novú elektroniku, oblečenie, či chcete kúpiť last minute dovolenku. Výber je len a len na vás. Tipli má pre vás v ponuke zľavové kódy do veľkého množstva obchodov. Spektrum začína pri dovolenkách, či zahraničných ubytovaniach, pokračuje cez obuv a končí až pri liekoch, či výživových doplnkoch, kde môžete využiť napríklad Pilulka zľavový kód, ale aj Eobuv zľavový kód. Siahnite po tej najlepšej ponuke a nakupujte výhodne na Tipli.

Oveľa viac ako len zľavy a cashback

Hoci sa Tipli primárne zameriava na cashback a zľavové kódy, nájdete tu oveľa viac. Priamo na webe nájdete stovky online akčných letákov z najznámejších kamenných obchodov ako Kaufland, Tesco, Lidl, Billa, Merkury market, Coop Jednota, či Mobelix. Môžete si ich pohodlne prehliadať, nech ste už kdekoľvek. Online prehliadanie letákov nie len, že šetrí vašu peňaženku, ale je aj šetrnné k prírode. Predstavte si tie tisícky stromov, ktoré by sa ušetrili, ak by sa prestali tlačiť papierové letáky, čo i len na jeden týždeň. Aj malé kroky môžu pomôcť. Začnite s nimi aj vy! Prezerajte si letáky online z pohodlia domova na Tipli.

Pri online akčných letákoch to však stále nekončí. Na Tipli nájdete aj skvelé články, ktoré vám poradia ako ušetriť pri online nákupoch, aké sú vaše online práva, či ktoré suplementy sú vhodné na vyformovanie postavy. Zaručene tu nájdete desiatky skvelých tipov, ktoré odporúčame vyskúšať.

Exkluzívne zľavové kódy a kupóny

Špeciálnu kategóriu tvoria exkluzívne zľavové kupóny a kódy. Tie sú k dispozícii iba pre zaregistrovaných použivateľov. Jedná sa totiž o jedinečné kódy, ktoré nikde inde ako priamo na Tipli nenájdete. Vznikli priamo spoluprácou internetového obchodu a cashbackového portálu Tipli. Pre ich využitie naozaj stačí iba registrácia. Tá je bezplatná a nezaberie vám viac ako dve minútky vášho času. Okrem exkluzívnych zľavových kódov a kupónov vám umožní využívať aj cashback zo stovky obchodov a šetriť tak ešte viac. Tak hor sa nakupovať! Čaká na vás Pilulka zľavový kód, či zľavový kód Footshop a mnohé ďalšie.

Letné šetrenie s Tipli

Šetrite jednoducho s Tipli počas leta. Využite cashback, zľavové kódy, kupóny a mnohé ďalšie výhody, ktoré tento portál ponúka. Kúpte letný dovolenkový pobyt lacnejšie, vyberte si novú knihu, či krém na opaľovanie. S Tipli ide všetko naozaj jednoduchšie. A čo je hlavné, lacnejšie.

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
26. apríl 2024 15:49