StoryEditor

Wallester transformuje finančný trh širokou ponukou platobných produktov pre firemnú sféru

20.07.2022, 00:00

Estónsky Wallester je zaujímavý startup na európskom fintech trhu, zaoberajúci sa white-label kartovou technológiou pre podnikateľskú sféru.

Wallester je finančná inštitúcia, ktorá vznikla v Estónsku a licencovaným vydavateľom Visa White label kariet a poskytovateľom platieb, ktorý sa špecializuje na poskytovanie služieb na spracovanie transakcií v modeli “all-in-one”. Každému zákazníkovi je poskytnutý osobitný prístup a riešenie. Tým pádom firmy všetkých tvarov a veľkostí môžu využiť najnovšie finančné riešenia, ktoré Wallester ponúka. 

Od roku 2018, kedy sa Wallester stal Visa Principal a členom Visa FinTech Fast Track má vďaka tomu možnosť vydávať fyzické a virtuálne karty akéhokoľvek typu: debetné karty, kreditné karty, predplatené karty a karty na podnikanie, ktoré sú ušité na mieru priamo vám aj s názvom vašej spoločnosti. Tieto karty je možné prepojiť s bezkontaktnými platobnými službami, ako sú Google Pay, Apple Pay, Samsung Pay a mnoho ďalších. S týmto produktom môžete získať množstvo flexibilných a užitočných funkcií s cieľom pomôcť podnikom po celom svete a priniesť im lepšie riešenia cez Wallester.

Cieľ hlavných predstaviteľov Wallesters je jasný. Za cieľ si kladú neustále optimalizovať ich služby a robia všetko, čo je v ich silách, aby navrhli nové prístupy, personalizované priamo pre vašu spoločnosť. Veria v svoje kvality. Ako hovorí generálny riaditeľ, zakladateľ a predseda predstavenstva Sergej Astafjev: „Verím v kvalitu produktov Wallester, ponúkame riešenia všetkým našim finančným partnerom. Vzhľadom na vysoký dopyt teraz sprístupňujeme produkty aj nefinančným zákazníkom vo forme Wallester Business. Existuje toľko spoločností, ktoré môžu ťažiť z našej pomoci!“. Spolu s COO Dmitrijom Logvinenkom tak optimalizujú Wallester pre vaše potreby. 

 

White Label Riešenie

Wallester White Label je celý ekosystém, ktorý slúži ako riešenie pre individuálne potreby zákazníka. Hotové programové riešenia zabezpečujú jednoduché a rýchle vydávanie kariet White-Label, pričom špičkový CRM systém umožňuje pohodlné a hladké spracovanie platobných údajov v reálnom čase. Ide o funkčný ekosystém, ktorý je nastavený na individuálne potreby zákazníka.

Medzi jednotlivé riešenia, ktoré Wallester poskytuje patria:

  • Vydanie značkovej virtuálnej alebo fyzickej karty Visa s možnosťou vytvorenia vlastných dizajnov karty a výberu rôznych materiálov pre ňu;
  • Využívanie pripravenej platformy na správu kariet ako aj Open API s možnosťou integrácie do existujúcich nástrojov na správu;
  • Vytvorenie značkovej mobilné aplikácie pre používateľov na správu ich kariet;
  • Možnosť využiť spotrebiteľské aj obchodné programy;
  • Spolupráca s finančnými a nefinančnými organizáciami cez Wallester.

Je pre Wallester záväzné uviesť na trh virtuálne karty, ktoré sú zadarmo, do 1 mesiaca a fyzické karty do 3 mesiacov. Možnosť nastavenia Visa Gold, Platinum, Signature alebo Infinite Benefits pre vaše karty.

 

4 hlavné dôvody, prečo použit riešenia Wallester White Label

  1. Jednoduché budovanie značky – Hotové produkty umožňujú podnikom zamerať sa viac na označovanie produktov ako na výskum a vývoj. Samozrejme sú potrebné primerané znalosti o produkte.
  2. Čas a peniaze – Vývoj produktu je drahá záležitosť. Vytvorenie samostatného tímu na zostavovanie a prispôsobenie produktov si vyžiada finančnú daň na spoločnosti. Softvér White Label umožňuje podnikom obísť takéto veľké náklady. Toto usporiadanie im umožňuje zamerať sa viac na svoju hlavnú kompetenciu ako na vedľajšie funkcie.
  3. Menej rizika – čím je organizácia objemnejšia, tým väčšie sú súvisiace riziká. Ak sa podniky rozhodnú pre služby bieleho označovania, môžu preniesť riziko spojené s celým procesom vývoja produktov na tretie strany. Keďže spoločnosti ako Jungleworks sa špecializujú na vývoj produktov, majú tendenciu lepšie riadiť a zmierňovať tieto riziká.
  4. Spokojní a šťastní zákazníci – Všetko nakoniec závisí od zákazníkov. Spokojnosť zákazníkov má veľa spoločného s tým, ako firmy dodávajú svoj produkt/službu. Efektívnejší hodnotový reťazec, čiastočne vďaka bielemu označovaniu, vedie k tomu, že zákazníci zažívajú cenné transakcie s podnikmi.

Jednou výraznou výhodou je pre spotrebiteľov, že tieto produkty bývajú oveľa lacnejšie ako značkové produkty a je kvalita porovnateľná. 

 

Wallester Business – riešenie firemnej karty

Tento produkt je určený pre podniky a spoločnosti rôznych veľkostí a ide o jeden z najžiadanejších produktov Wallester. Jeho podstatou je vydávanie firemných kariet pomocou kariet s individuálnymi limitmi a integrovanými účtovnými službami, ktoré pomáhajú efektívne kontrolovať podnikové financie interne. Ide o žiadaný produkt určený pre spoločnosti rôznych veľkostí. Ponúka vydávanie firemných kariet pomocou kariet s individuálnymi limitmi a integrovanými účtovnými službami, ktoré pomáhajú efektívne kontrolovať podnikové financie. Možnosť využitia mobilnej aplikácie na spravovanie všetkých firemných výdavkov na jednom mieste. Pod to spadajú všetky limity pre zamestnancov, štatistiky, kategorizácia a aj schvaľovanie výdavkov. Môžete taktiež vytvoriť profily pre každého pracovníka a nastaviť povolenia pre každý účet.

image
Wallster.com

Okrem toho to zahŕňa aj výhody Visa Platinum ako odmeny pre vašich zamestnancov a spoločnosť. Patrí do nich aj kľúč od salónika s prístupom do viac ako 1 000 salónikov po celom svete. Zákaznícka podpora a špeciálne ponuky v kúpeľoch, obchodoch a reštauráciách sú samozrejmosťou. Okrem toho získate zľavy na luxusný hotel Visa vo viac ako 900 hoteloch po celom svete.

Výsledným produktom je značková virtuálna alebo fyzická karta Visa. Ak si chcete objednať kartu s vlastným jedinečným dizajnom, jednoducho sa pripojte k riešeniu Wallester White Label Riešenie. Na správu kariet Wallester umožňuje firmám využiť predpripravené platformy ako aj Open API s možnosťou integrácie do existujúcich nástrojov. Na rozdiel od bežných platobných kariet poskytovaných finančnými inštitúciami kľadie Wallester dôraz na efektivizáciu a sprehľadnenie platobných transakcií. Podľa slov generálneho riaditeľa, Sergeja Astafjeva, ponúka Wallester nový revolučný produkt s množstvom flexibilných a užitočných funkcií.

 

Ako funguje “all-in-one” riešenie pre firemné výdavky?

7 problémov – 1 riešenie!

  1. Firemné výdavkové kartyVydávanie fyzických a virtuálnych kariet s IBAN účtom
  2. Kontrola výdavkovMonitorovanie transakcií v reálnom čase a regulácia limitov
  3. Schválenie platiebPotvrdzovanie žiadostí o nákup od zamestnancov
  4. Nákup médiíOkamžité vydanie virtuálnych kariet na nákup online reklamy
  5. FakturáciaNahrávanie faktúr cez aplikáciu pre účtovníctvo
  6. Správa rozpočtuIntegrovaná účtovná služba
  7. ReportyPodrobné informácie o všetkých firemných výdavkoch

 

Záver

Napriek dynamickému rozvoju finančných technológií mnohé spoločnosti stále nedisponujú modernými, spoľahlivými a pohodlnými platobnými nástrojmi. Vďaka Wallesteru budete môcť vydávať vlastné multifunkčné virtuálne a fyzické karty s exkluzívnym dizajnom, prispôsobiteľné rôznym obchodným procesom. Hotová platforma Wallester, schopná integrácie s akýmikoľvek IT systémami, vám umožní zaujať vedúce postavenie na trhu, ušetriť čas a peniaze, ako aj rozšíriť balík ponúkaných služieb!

Wallester je vášnivá FinTech spoločnosť, ktorá považuje vydávanie kariet za viac než jednoduché. Naša moderná technológia nám umožňuje získať na kľúč a nákladovo efektívne platobné riešenie pre rôzne typy podnikov, či už ste začínajúci alebo veľká spoločnosť. Zostavte si svoj kartový program minimalizovaním zložitosti integrácie. Vydanie karty nebolo nikdy jednoduchšie.

 

 

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
16. apríl 2024 23:20