StoryEditor

Nájdite lásku k sebe s Everyday Beautiful a zažiarte

17.05.2022, 00:00

Asi všetci si užívame momenty, keď si perfektne upravíme vlasy, keď si kúpime skvelo padnúce džínsy, keď nájdeme „ten svoj“ parfum alebo sa nám ráno podarí nakresliť si dokonalú očnú linku. Kto by si neželal, aby sa tak začínal každý deň? Krása ale nie je taká jednoznačná a niekedy super účes alebo krásny make-up jednoducho nemusia stačiť. Krása totiž často vychádza z toho, ako sa v skutočnosti cítime. Veď si to len predstavte... Bola by z Madonny popová diva, keby sa trápila pre svoju medzierku medzi zubami? V Auparku sa začiatkom apríla rozbehla oslava jedinečnej a rôznorodej krásy s názvom Everyday Beautiful, ktorá stále pokračuje. S influencermi a známymi osobnosťami sa učíme sebaláske a rešpektu k sebe, ktoré nás doslova rozžiaria.

Sebaláska na prvom mieste

Mať na sebe rád črty, ktoré obdivujú aj ostatní je jednoduché. Ako sa ale zaľúbiť do celého svojho zovňajšku i vnútra? Psychologička a poradkyňa seba rozvoja Zuzana Tomčíková tvrdí, že lásku k sebe samým by sme mali opierať o štyri piliere:

  • – počúvajte ho a doprajte mu to, čo potrebuje
  • – vnímajte svoje silné stránky a poznajte svoje hranice
  • Sebavedomie – buďte si vedomí svojich možností
  • Vzťahy – nechajte si tie, ktoré za to stoja a držte ich v harmónii

Zuzana Tomčíková zároveň radí: „Dostatočné sebavedomie je kľúčom k učeniu sebalásky. Budeme veriť, že dokážeme veci dobre zvládnuť, budeme poznať svoje silné stránky a nebudeme sa brzdiť v ich prejave. Sme rovnocennými partnermi pre ostatných ľudí, s ktorými nadväzujeme vzťahy a zvládame chyby bez paralyzujúceho pocitu viny. Ak sa naučíme všímať si signály tela a doprajeme mu to, čo potrebuje, naša chuť žiť bude viditeľná aj navonok.“

image
Aupark

Okrem počúvania tela a budovania sebavedomia sa treba podľa Zuzany Tomčíkovej sústrediť aj na duševné zdravie a byť k sebe láskaví: „Treba si uvedomiť, že na svete máme svoje miesto. Časť nášho príbehu sme zažili a časť na nás ešte len čaká. Vyberajme si, ktorí ľudia si zaslúžia náš čas a pozornosť. Vyjadrujme svojim blízkym, čo k nim cítime. Dovoľme ostatným podporiť nás. Udržujme rovnováhu medzi dávaním a prijímaním vo vzťahoch, na ktorých nám záleží. Jasne komunikujme s čím súhlasíme a s čím nie.

Mať pozitívny vzťah k sebe samým a akceptovať sa so všetkým, čo je našou súčasťou, nie je možné zo dňa na deň. Nie je v tom trik, nie je možné preskočiť, ani urýchliť proces budovania sebalásky. Čo pomáha, ak si s tým nedokážeme poradiť sami?  Neostať pri slovách a pozitívnych formulkách. Urobiť prvý malý krok, ktorý bude naším vyjadrením lásky k sebe. Prestať o sebe v duchu hovoriť negatívne, zájsť ku kaderníčke, vymazať si z friendlistu ľudí, ktorí tam už dávno nepatria. Začať s hobby, ktoré dlho odkladáte a zavolať človeku, s ktorým sa cítite dobre. A pokojne využiť podporu odborníkov, ktorí sa témam seba rozvoja venujú a môžu vás procesom budovania sebalásky hladko a bezpečne previesť, hovorí Zuzana Tomčíková.

Krása je osobná – aj pre známych hostí

Každý srší spokojnosťou pri niečom inom, a práve to sa v Everyday Beautiful odráža. Krásnymi nás robia pokojné obdobia bez stresu, keď si môžeme vychutnávať aj obyčajnú prechádzku či obľúbenú hudbu v aute, ale tiež aktivity, ktoré nám robia radosť, či starostlivosť o seba samých zvnútra aj zvonka. Inšpirujte sa na sociálnych sieťach Auparku v rozhovoroch s hosťami a hostkami, alebo ich stretnite naživo priamo v centrálnej zóne a zistite, čo pre nich znamená sebaláska.

Monika Prikkelová @monnush miluje tanec a práve ona na Slovensku spopularizovala štýl Vogue. Ivana Antal @sweetladylollipop zdobí Instagram pestrofarebnými fotkami svojich outfitov, Maroš Ihnát @benzo_barber sa stará o upravený mužský vzhľad a tréner Jany Landl inšpiruje mnoho ľudí k cvičeniu a zdravému životnému štýlu. To všetko boli hostia, ktorých na uplynulých stretnutiach vyspovedala moderátorka Janka Slačková @jankasla. Najbližšie sa o sebaláske, rešpekte a o tom, čo nás robí krásnymi porozpráva aj s Janou Olšinskou, zakladateľkou make-up a fashion akadémie STUDIO22 a influencerkou Lenkou Tekeljak.

image
Aupark

Pestrá krása v kreatívnom loungi

Navštívte Everyday Beautiful Lounge na prvom poschodí nákupného centra, ktorý vďaka jedinečnému dizajnu poskytuje skvelý priestor na tvorbu nápaditých fotiek či videí na TikTok alebo Instagram.

Medzi tými, ktorí sa už zastavili a odfotili, či nakrútili v dizajnovom Loungi už boli mnohí návštevníci Auparku, ale aj tanečníci a tanečnice alebo známe tváre z prehliadkových mól, nedávno napríklad Emma Čaputová @emma_caputova. Zastavte sa, odfoťte sa a nezabudnite použiť hashtag #everydaybeautiful. Aupark vaše kreatívne výtvory rád zazdieľa na svojom Instagrame.

Trendy z fashion a make-up sveta bude ešte viac ako mesiac prinášať rezidencia STUDIO22 Academy – prvej slovenskej fashion a make-up akadémie, ktorú založila profesionálna make-up artistka a štylistka Jana Olšinská. Využite možnosť preniknúť do fashion&beauty sveta na naozaj profesionálnej úrovni. Prihláste sa na jeden z tematických workshopov cez platformu STUDIO22 Academy. Možno na ňom spoznáte svoje nové obľúbené „ja“.

S Auparkom to roztočíte

Ak ešte stále nie ste zaregistrovaní do vernostného programu Auparku, poďte do toho. Prináša rad celoročných výhod. Okrem iných aj zľavy a darčeky k nákupu od rôznych značiek, šatňu zadarmo, prednostný vstup na podujatia, ako aj bezplatné konzultácie so známym štylistom Alexom Lindovom.

Vernostnú kartu si môžete stiahnuť v rámci mobilnej aplikácie Aupark, alebo si ju nechať vystaviť pomocou online formulára na webovej stránke. Získať ju môžete aj osobne pri infopulte, kde vám je k dispozícii ochotný personál. Nezaberie to viac ako pár minút.

Potešte svoje zmysly napríklad výberom prírodnej telovej kozmetiky, ktorá prirodzene rozjasní každý typ pleti. Alebo naopak, vyčarujte si neprehliadnuteľný look pomocou dekoratívnej kozmetiky a doplňte svoj šatník výraznými outfitmi, ktoré podčiarknu váš jedinečný štýl. „Či už obľubujete prirodzenosť alebo výrazné farby, v Aupark Bratislava nájdete všetko, čo potrebujete k tomu, aby ste sa cítili vo vašom tele čo najlepšie. Nehľaďte na trendy či názory iných a buďte sami sebou," odkazuje Petra Foltýnová, Marketing Manager Aupark Bratislava.

Objavujte spolu s Aupark Bratislava krásy na ceste za sebaláskou. Všetky informácie k aktuálnemu programu kampane EverydayBeautiful nájdete na aupark-bratislava.sk alebo na IG a FB profile Aupark Bratislava.

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
24. apríl 2024 22:56