StoryEditor

Čo s peniazmi v čase krízy?

13.05.2022, 00:00

Všetci čelíme neľahkej dobe. Ako riadiť úspory a investície aj v tomto období tak, aby sme neprišli o ich hodnotu alebo dokázali dokonca získať? Ako sa bude svet investícií vyvíjať? Tieto témy budú obsahom ďalšieho webináru pre širokú verejnosť na platforme Na účte – o peniazoch ľudskou rečou s Petrom Cmorejom.

Diskusia o budúcnosti investícií sa uskutoční vo štvrtok 19. mája 2022 o 18.00 hod. online.

Za uplynulé viac ako dva roky sa v oblasti ekonomiky a financií veľa zmenilo. Náročné obdobie pandémie v súčasnosti vystriedala rekordná inflácia spolu s obrovskou neistotou v dôsledku vojnového konfliktu tesne za našimi hranicami. To všetko prináša investorom aj bežným občanom množstvo otáznikov.

Praktické rady v oblasti investovania v súčasnej situácii prinesie na platforme Na účte – o peniazoch ľudskou rečou poslanec NR SR Peter Cmorej, odborník v oblasti financií, dôchodkov, daní a odvodov. Webinár s témou „Ako investovať v čase krízy a čomu sa vyhnúť? sa uskutoční vo štvrtok 19. mája 2022 v čase 18.00 – 19.00 hod.

Webinár bude už druhým podujatím v rámci projektu Na účte – o peniazoch ľudskou rečou, ktorého cieľom je prinášať poradenstvo v otázkach týkajúcich sa financií pre širokú verejnosť. Prvý webinár sa uskutočnil v apríli a jeho téma bola rovnako aktuálna – budúcnosť našich dôchodkov.

image
Peter Cmorej

„Za uplynulé týždne som ako finančník dostal množstvo otázok, ako v súčasnej situácii riadiť svoje úspory a investície. Na webinári sa budem snažiť priniesť na tieto otázky odpovede a hovoriť aj o diskutovaných témach ako sú kryptomeny, zlato alebo nehnuteľnosti,“ hovorí Peter Cmorej.

Neistota je však dnes novým normálom, a tak mnohé odpovede zrejme zostanú otvorené. S určitosťou však vieme aj dnes napríklad povedať, že dlhopisy sú výrazne nevýhodné a pozrieme sa aj na ďalšie formy investovania, ktorým je lepšie vyhnúť sa oblúkom,“ dodáva P. Cmorej.

Účasť na webinári „Ako investovať v čase krízy a čomu sa vyhnúť?“ je bezplatná a otvorená pre širokú verejnosť. Stačí sa pripojiť prostredníctvom tohto linku a nastaviť si pripomienku, prípadne sa pridať k sledovateľom YouTube kanálu Petra Cmoreja. Diváci môžu svoje otázky k téme posielať vopred prostredníctvom tohto formuláru. Tieto otázky budú v rámci diskusie zodpovedané prioritne, ďalšie bude možné položiť v rámci živého vysielania.

 

 

 

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
19. apríl 2024 20:47