Office Roka
StoryEditor

Konferencia OFFICE ROKA nielen o budúcnosti pracovného prostredia

12.05.2022, 00:00

Ako presvedčiť generáciu „Zoomers“, aby pracovali v kanceláriách? Koľko benefitov pre zamestnancov je tak akurát? Prečo sa mení štýl práce a ako môžu tieto zmeny ovplyvniť dispozíciu vašich kancelárií? Prečo mať kancelárie v zelenej budove a riešiť agendu ESG? Odpovede na tieto otázky prinesie Konferencia OFFICE ROKA s podtitulom „Inšpirácie a trendy z pracovného prostredia“. Účastníci sa môžu tešiť na interaktívnu diskusiu s odborníkmi z praxe, ktorí sa podelia o svoje dlhoročné skúsenosti

Interaktívna konferencia ako bodka za 6. ročníkom projektu OFFICE ROKA

Unikátna súťaž OFFICE ROKA už šiestym rokom prináša inšpirácie zo sveta pracovného prostredia a prezentuje zaujímavé priestory zo Slovenska. Predošlé ročníky – s výnimkou pandemického obdobia – vždy uzatvára odborná konferencia o pracovnom prostredí a aktuálnych trendoch. Situácia konečne umožňuje opäť zorganizovať odborné fórum a stretnúť sa osobne. CBRE vás srdečne pozýva na interaktívne diskusie s odborníkmi  9. júna, 08:30 - 13:00 do budovy myhive Vajnorská v Bratislave. Bývalá Polus Tower 1, dnes myhive Vajnorská, reflektuje súčasné dianie na trhu administratívnych priestorov. Flexibilné kancelárie a ich moderné konferenčné zázemie sú vhodným prostredím pre debatu o zmenách pracovného prostredia a štýlu práce.

Návrat do kancelárií: Prečo a akým spôsobom?

Veríme, že živú diskusiu na Konferencii OFFICE ROKA odštartuje  už prvý spíker z radov CBRE profesionálov na pracovné prostredie, Lewis Beck, Head of Workplace, ktorý uvedie tému „Zmeny konceptov práce“ a prinesie 20 rokov skúseností z oblasti tvorby a realizácie rôznych workplace stratégií.

Adrian Bódis, country manager IMMOFINANZ predstaví moderný koncept flexibilných kancelárií a Stanislav Kuchárik porozpráva, či práve tento koncept sedí jeho firme stylers.cloud, ktorú založil.

Koľko vašich zamestnancov pracuje dištančne alebo hybridnou formou? Chystáte sa uviesť tento model do praxe? Spoločnosť Microsoft pracuje hybridne už viac ako 10 rokov a o skúsenostiach s riadením hybridného tímu bude diskutovať Petr Váša, manažér divízie Microsoft365 pre Českú republiku a Slovensko.

Skratku ESG (environmental, social & governance) ste už zrejme niekde zachytili. Je však táto stratégia vhodná aj pre vašu spoločnosť? Lucia Šicková zo slovenskej spoločnosti Pixel Federation bude hovoriť o tom, prečo sa oplatí ESG agendou zaoberať a čo pre ich firmu vlastne znamená.

Fakt, že viac ako dva roky sme fungovali v pandemickom režime, vyvoláva množstvo otázok. Prečo by sme sa vlastne mali vrátiť z home office do kancelárií? Prečo potrebujeme viac interagovať so zamestnancami, ktorí pracujú dištančne alebo obchodnými zástupcami? Mení sa povaha práce, meranie výsledkov a odmeňovanie, ale aj dispozície fyzických kancelárií a koncepty práce. Mení sa však aj kultúra firiem a „chémia“ medzi zamestnancami? Zazdieľajte svoje skúsenosti a pridajte sa aj vy do diskusie s: Lucia Šicková z Pixel Federation, Gabriel Gagóci z AT&T, Július Benko z Tatra banky, Ivana Molnárová z Profesie, Palo Luka z ESET-u a Juraj Vrabko zo spoločnosti CBRE.

Pripravte sa na novú éru kancelárií

„V novej ére kancelárií sa stierajú hranice medzi formálnym a neformálnym fyzickým priestorom. Taktiež miznú rozdiely medzi prácou v kancelárii a dištančnou prácou. Mení sa firemná kultúra. Čo sa nemení je fakt, že kancelárske prostredie bude aj naďalej zohrávať kľúčovú úlohu. Len v inej forme,“ predikuje Tomáš Pecek, riaditeľ oddelenia architektúry a projektového manažmentu CBRE Slovensko a upozorňuje: „V blízkej budúcnosti budú firmy hľadať najmä rovnováhu medzi flexibilitou a produktivitou. Zamestnancom musia zabezpečiť taký komfort, aby sa im pracovalo v kancelárii rovnako dobre, alebo ešte lepšie, ako inde.“

Ak vás zaujíma budúcnosť kancelárií, nové štýly práce či koncepty pracovných priestorov, príďte sa inšpirovať a diskutovať na Konferenciu OFFICE ROKA: https://listocheck.sk/detail/konferencia-office-roka

6. ročník OFFICE ROKA sa môže uskutočniť vďaka partnerom súťaže. Generálnym partnerom je  myhive - flexibilný koncept kancelárskych priestorov. Vďaka patrí taktiež technologickému partnerovi spoločnosti Microsoft, a samozrejme, dlhodobým partnerom OFFICE ROKA Nespresso, Bavaris a PremiumBrands. Mediálnymi partnermi súťaže sú StartitUp a Hospodárske noviny.

 

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
20. apríl 2024 03:22