Čajka Steven.Twitter.com/ladbible/
StoryEditor

Známy supermarket má problémy. Pravidelne ho vykráda čajka

Alexandra Ševčíková02.07.2022., 15:00h

Steven, ako domáci pomenovali túto čajku, sa dostal do poriadnych problémov. Príliš často vykrádal miestne Tesco Extra.

Lajkuj Brainee.sk na

Čajkám by si normálne nepripisoval žiadny aspekt sebaovládania. Sú známe tým, že ti kľudne môžu ukradnúť hranolčeky, alebo sa pokúsiť prehltnúť Nema. Avšak jedna z nich sa dostala až ku kriminálnej činnosti.

Čajka Steven, ako ho volajú v Paigntone v štáte Devon, si rád pochutnáva na mini čedaroch, píše portál LADbible. Práve táto láska k pochúťke z neho urobila pravidelného návštevníka miestneho Tesca Extra. Nenápadný operenec však urobil škodu v hodnote 300 libier, čo je v prepočte viac ako 350 eur.

Zamestnanci predajne spozorovali, že Steven sa nezaujíma len o mini čedar, ale aj o pochutiny ako Monster Munch a Tangy Cheese Doritos. Svedkom tejto úsmevnej krádeže bol aj Liam Brown, ktorému sa to podarilo zachytiť na kameru. Pre LADbible povedal: „Niekoľkokrát som ho videl ísť do vnútra. Tentokrát vyskočil na kapotu môjho auta, tak som začal natáčať. Vedel som, že niečo chystá.“

image

Každý tretí človek je infikovaný týmto parazitom. Ste medzi nimi aj vy? Môžete to zistiť cez oko

Podľa Liamových slov Steven najprv zoskočil z auta a začal žuť žuvačku z podlahy. Potom vošiel do obchodu a ušiel z neho s balíčkom mini čedarov. Jedna z nakupujúcich tiež zažila jednu t jeho krádeží. Jenni Elliottová vysvetlila, že ho pristihla ako z predajne odlieta s balíčkom Doritos. Potom ho videla ako sa so svojím lupom delí na streche „s kamarátom“.

„Povedala som pokladníčke, že si práve vykračoval s nejakými Doritos,“ vysvetlila Jenni a dodala, „Ona mi odvetila, že tie mu chutia.“ Zamestnanci obchodu povedali, že je to úplne bežný jav. Steven podľa nich nie je jedinou čajkou, ktorá spôsobuje zmätok v susedstve. Cedric, tiež čajka, však nekradne jedlo, ale hračky pre psov, ktorým sa potom zákerne vysmieva.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
20. máj 2024 05:13