Streľba na Zámockej ulici si vyžiadala dve obete.Polícia Sr/fb/
StoryEditor

Ďalší útok na Zámockej nehrozí, strelec je mŕtvy, oznámila polícia na Facebooku

Martina Bednárová13.10.2022., 06:00h

Strelec, ktorý zabil dvoch mladých mužov pred barom Tepláreň, je mŕtvy.

Lajkuj Brainee.sk na

Okolo siedmej hodiny večer v stredu došlo k tragickej streľbe v centre hlavného mesta. Muž zatiaľ z neznámych príčin zastrelil dvoch mužov pred podnikom Tepláreň, kde sa schádzali aj členovia LGBTQ komunity. Zranil aj čašníčku, ktorú previezli záchranári do nemocnice. Celý prípad už prebrala NAKA. Polícia zatiaľ nepotvrdila, či ide o homofóbne motivovaný čin.

Vrah čakal desiatky minút. Oblečený takmer celý v čiernom, s čiapkou na hlave a rúškom na tvári utiahnutý vo výklenku budovy na jednej z najviac frekventovaných ulíc centra Bratislavy, píše hnonline.sk. Podľa portálu mal mať muž zbraň vybavenú laserom, ľudí pred barom pred tým pozoroval a počas činu si zbraň dobil. Podľa nepotvrdených informácií mali byť obeťami 23-ročný barman a stály zákazník, takisto mladý muž.

Podľa informácií portálu Refresher sa však na Twitteri prihlásil k činu muž, ktorý pred streľbou zverejnil manifest, v ktorom vysvetľuje čin aj svoje myšlienkove pochody. Účet, ktorý má patriť tomuto človeku, je už na Twitteri zrušený. „Čaute vidíme sa na druhej strane,“ je posledný príspevok spomínaného účtu.

image

Profil, ktorý mal zverejniť manifest, už neexistuje.

Screenshot Twitter/

Správu aktualizujeme.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
06. máj 2024 23:20