Remišovej trapas so zverejneným heslom baví Slovákov.TASR/Erika Ďurčová/Facebook/Zomri
StoryEditor

Internet nenechal na Remišovej nitku suchú. Na trapas s odhaleným heslom ministerka nezabudne

kov30.06.2022., 07:00h

Výraz Mirri 2020 si po dnešku budú pravdepodobne pamätať už všetci, ktorí sledujú spoločenské dianie na Slovensku.

Lajkuj Brainee.sk na

Stredajšie ráno sa na slovenskom internete nieslo v znamení lapsusu Veroniky Remišovej. Predsedkyňa strany Za ľudí a ministerka investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR totiž na sociálnej sieti zverejnila video, ktoré zachytávalo, že na jej pracovnom notebooku bolo na žltom papieriku uvedené heslo s prístupom do laptopu.

Memečka

Na prešľap z hľadiska internetovej bezpečnosti upozornila satirická stránka Zomri, a v tej chvíli internety s rôznými mémami s touto témátikou doslova vybuchli. Nájdeš ich v našej galérii nižšie.

Ministerka Remišová sa k incidentu neskôr vyjadrila prostredníctvom Facebooku.

image

Romana Tabák prezidentkou? Memečka so smelými plánmi poslankyne zbúrali interenety

„Je to zbytočná hystéria. Heslo na fotke by nikomu na nič nebolo. Išlo o neaktuálne heslo na prístup na videokonferenčné zariadenie. Podobne ako v mnohých firmách, na konferenčné hovory je vyhradené zariadenie, ktoré je zdieľané pre všetkých zamestnancov ministerstva, a z ktorého nie je prístup k systémom ministerstva ani k žiadnym iným systémom,“ napísala politička.

Avšak kolotoč mémov, ktorý sa rozprúdil už od rána sa už nedal zastaviť.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/memecka, menuAlias = memecka, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
08. máj 2024 07:28