Princ William a princezná Kate s deťmi.The Royal Family Channel/Twitter
StoryEditor

Čo jedáva budúci kráľ? Tieto jedlá obľubujú deti princa Williama a Kate. Mnohé z nich mávaš na tanieri aj ty

Nikola Michalkova10.03.2023., 13:00h

Princ William a princezná Kate odhalili, čo zvyknú jedávať ich deti. Ak si nad tým niekedy premýšľal, už viac nemusíš.

Lajkuj Brainee.sk na

Možno ti niekedy preblesla hlavou myšlienka, čo tak môžu jedávať kráľovské deti princeznej Kate a princa Williama. Nemusíš už premýšľať dlho, pretože sa v článku dozvieš, aké pochúťky si užívajú deti v kráľovskej rodine.

Ovocie a cereálie

Je isté, že si pravdepodobne očakával kráľovsky vyzerajúce jedlá s nevysloviteľným názvom, niečo, o čom sa ti môže len snívať. Ako sa ukázalo, deti Kate a Williama nemajú až tak veľmi špeciálnu stravu, ktorú by si si mohol predstavovať vo svojej mysli.

Princezná Kate odhalila, čo jej deti jedávajú na raňajky pri návšteve materskej školy v Londýne v roku 2020. Riaditeľka pre portál Today povedala: „Spomenula deťom, že jej vlastné deti si ráno pochutnávajú na jablkách a cereáliách, čo vyvolalo rozhovor s deťmi o ich vlastných preferenciách v oblasti ovocia,“ uvádza sa na portáli Daily Mail.

Ak si teda očakával niečo viac kráľovské, mýlil si sa. Na raňajky majú totiž to, čo si môžeš dopriať aj ty. Síce cereálie môžu byť o niečo lepšie, nič to nemení na fakte, že táto potravina je dostupná aj u nás a môžeme si ju dopriať aj my.  

image

V tichosti pracoval, aby pomohol ľuďom v núdzi. Princ William predával časopis bezdomovcov

Domáce cestoviny

Kate navštívila rôzne zariadenia či školy, to nie je žiadnou novinkou. Pri návšteve školy Lavender Primary School deťom povedala, že jej ratolesti zvyknú variť spolu s ňou. Ich obľúbenou pochúťkou sú syrové cestoviny, ktoré si často aj všetci spolu pripravujú. Opísala, že každý má pri tom svoju vlastnú úlohu – jeden mieša múku, druhý pridáva mlieko či maslo.

Toto vyjadrenie môže niekomu narušiť predstavu, že deti len sedia so založenými rukami a kráľovsky čakajú, kto im čo prinesie.  Výkonný riaditeľ Ivy Learning Trust Matther Kleiner-Mann sa vyjadril: „Hovorila nám, ako veľmi jej deti milujú varenie. Minule pripravili syrové cestoviny.“

Špagety

Ak by ťa zaujímalo obľúbené jedlo princa Georgea, tu sa to dozvieš. Informáciu odhalil slávny šéfkuchár Aldo Zilli, ktorý sa ju dozvedel od princa Williama pri mnohých stretnutiach, keďže je veľvyslancom charitatívnej organizácie pre mladých ľudí bez domova Centrepoint, ktorého patrónom je práve princ. Aldo opísal, že mu William rozprával o svojich deťoch a spomenul, že obľúbeným jedlom princa Georgea sú špagety carbonara. 

Čerstvá zelenina

To, že princezná Kate si potrpí na zdravej strave plnej vitamínov, je už známy fakt, ktorý pravdepodobne všetci vieme. K zdravej strave už odmalička vedie aj svoje deti, o ktorých sa dávnejšie tiež vyjadrila, že si doprajú jedlo päťkrát denne. „Pestujeme si vlastnú zeleninu, máme mrkvu, fazuľu, červenú repu, ktorá je veľmi obľúbená a Louis ju má veľmi rád,“ povedala Kate v rozhovore s Mary Berryovou v relácii A Berry Royal Christmas. 

Počas svojej návštevy v Lavender Primary School v roku 2019 Kate povedala, že jej dcéra Charlotte miluje klasickú stredomorskú potravinu, ktorou sú olivy. 

Pizza

Kto by ju nemal rád. Pizza patrí medzi obľúbené jedlá pravdepodobne väčšiny z nás. Samozrejme, druhá vec je už to, či si doprajeme mrazenú, alebo si ju pripravíme doma. Preto ani nie je žiadnym prekvapením, že princezná Kate si s rodinou dopraje práve tú domácu pizzu, ktorú si pripravujú sami. „Pripravovala som ju s Georgeom a Charlotte. Milujú to, pretože si pri tom môžu zašpiniť ruky,“ vyjadrila sa.  

image

Vynašli v nej Margheritu. Talianski hygienici museli pre nesplnené štandardy zatvoriť slávnu pizzeriu

Sladké koláče

Minulý rok sa na sociálnych sieťach objavili fotografie princeznej so svojimi deťmi, ako v kuchyni pripravujú koláče pre lokálnu komunitu v Cardiff pri príležitosti oslavy Platinového jubilea. Na fotkách môžeme vidieť tri deti, ako spolu s Kate miešajú ingrediencie predtým, ako koláčiky ozdobia polevou. Tu to len dokazuje, že princezná Kate zapája svoje deti do príprav viacerých jedál. 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/biznis/zaujimavosti, menuAlias = zaujimavosti, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
04. máj 2024 06:51