Nová kampaň rádia Europa 2 o zájazd do Dubaja.
StoryEditor

Europa 2 odštartovala súťaž o luxusný trip do Dubaja. Z exotiky odvysiela aj rannú show

11.03.2024, 14:37
Autor:
redred

Poslucháči hrajú dva týždne o značkové slúchadlá, vo finále o hlavnú cenu – exotické dobrodružstvo pre seba a troch kamarátov.

„Habibi, come to Dubai,“ znie jedna z najznámejších hlášok, ktorá obletela svet vďaka obľúbenému memečku. Najnovšie ju budú vo vysielaní kedykoľvek počas dňa počuť aj poslucháči rádia Europa 2. Každý poslucháč, ktorý na webe rádia zaregistruje svoje telefónne číslo, je automaticky zaradený do žrebovania a 25. marca má v živom vysielaní šancu získať luxusný trip pre seba a troch kamarátov. Veľkému finále bude denne od 11. do 22. marca predchádzať súťaž o slúchadlá.

image

Nová kampaň rádia Europa 2 o zájazd do Dubaja.

Vyžrebovaný poslucháč bude musieť v éteri správne zareagovať na výzvu „Habibi, come to Dubai“ slovami Ja chcem zažiť raj.

Moderátorom rádia bude pri žrebovaní číslic od 0 do 9 asistovať skutočná ťava a žrebovanie bude možné sledovať na sociálnych sieťach rádia. Pri dennej výhre vyberie ťava jednu číslicu, napr. číslicu 5 a každý zo zaregistrovaných, kto má v telefónnom čísle päťku, bude musieť striehnuť na telefonát.

V pondelkovom finále 25. marca vyberie ťava až tri číslice. Bez ohľadu na ich poradie v telefónnom čísle, bude úlohou poslucháčov, ktorí majú tieto 3 číslice vo svojom čísle, dávať pozor, či nezazvoní práve ich telefón. Hlavná cena zahŕňa spiatočné letenky do Dubaja, vstup na štyri výnimočné atrakcie ako je najvyššia budova sveta Burdž chalífa, krytý lyžiarsky svah či najväčší akvapark na svete. Výherca a jeho traja kamaráti budú bývať v luxusnom apartmáne a každý dostane 500-eurové vreckové. Poslucháči nájdu viac informácií o súťaži na webe Europy 2, ale aj na sociálnych sieťach rádia.

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
05. apríl 2024 00:34