Čakajú nás prvé dve superdebaty pred voľbami.
StoryEditor

Superdebaty o reštarte ekonomiky, či zahranično politickom smerovaní. Koho argumenty presvedčia najviac?

19.09.2023, 10:43
Autor:
redred

Veľké predvolebné diskusie štartujú. Začne s nimi TV Joj už túto stredu a vo štvrtok v prime time.

Televízia JOJ a spravodajská televízia JOJ 24 pripravila pre divákov dve veľké predvolebné diskusie. A to v stredu 20. septembra a vo štvrtok 21. septembra o 20:40 hodine naraz na oboch televíznych staniciach.

image

Kto nás v prvej superdebate presvedčí najviac?

V prvej veľkej predvolebnej televíznej diskusii sa stretnú lídri politických strán, ktorí sa budú 30. septembra uchádzať o voličské hlasy. Moderátori Jana Krescanko DibákováJakub Prok pozvali do štúdiana základe výsledkov posledného zverejneného prieskumu preferencií agentúry AKO lídrov – Igor Matovič za OĽANO a priatelia, Kresťanskú úniu, Za ľudí, Andrej Danko zo Slovenskej národnej strany, Milan Majerský z Kresťanskodemokratického hnutia, predseda Sme rodina Boris Kollár Milan Uhrík za Republiku.

O deň neskôr v druhej veľkej predvolebnej televíznej diskusii sa stretnú lídri ďalších štyroch politických strán, ktorí sa budú 30. septembra uchádzať o voličské hlasy.

image

Kto nás v druhej superdebate presvedčí najviac?

Tentoraz pôjde o diskusii najsilnejších strán podľa výsledkov posledného zverejnehoné prieskumu preferencií agentúry AKO lídrov. Do diskusie príde Robert Fico zo Smer-SSD, Michal Šimečka za Progresívne Slovensko, Peter Pellegrini zo strany Hlas-SD a Richard Sulík predseda Sloboda a solidarita.

V oboch debatách budú politici hovoriť o opatreniach pre budúce volebné obdobie v oblastiach – sociálna sféra, ekonomika, zdravotníctvo, školstvo, právny štát, doprava. Diskutovať budú aj o hodnotových a zahranično-politických otázkach, o spolupráci po voľbách. Lídri dostanú priestor jednu minútu na odprezentovanie svojho záverečného posolstva pre svojich voličov.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
11. máj 2024 19:30