StoryEditor

Mama na prenájom stále nad 30 percentným podielom, Dunaj prepisoval rekordy

26.04.2023, 19:12
Autor:
michmich

Okrem spravodajských programov na Markíze a Jojke a seriálom Mama na prenájom a Dunaj, k vašim službám, dokážal nad 400 tisícové publikum vyskočiť už len dramatický seriál Klamstvo.

Dobový romantický seriál Dunaj, k vašim službám v utorok 25. apríla dokázal zdolať ďalšie rekordy. Na konto si pripísal ďalšie suverénne víťazstvo od svojho štartu v januári 2023. V oboch hlavných cieľových skupinách sa stal tak absolútne najsledovanejším programom dňa v rámci ponuky všetkých slovenských staníc.

image

Dunaj, k vašim službám.

Včerajšia jedenásta premiérová epizóda 2. série Dunaja v hlavnej, obchodne podstatnej cieľovej skupine 12-54 dosiahla rekordný rating 8,3 percenta a rovnako aj doposiaľ najvyšší podiel na trhu 27,9 percenta. Priama konkurencia na TV Joj, seriál Nemocnica za výkonom Dunaja nestíhal. Ratingom 5,8 percenta si dokázal pripísať trhový podiel vo výške 19,6 percenta. Verejnoprávna Jednotka ponúkla divákom ďalší diel krimiseriálu Komisár Montalbano, ktorý uhral podiel na trhu 4,3 percenta. 

Rodinná sága na Markíze včera pritiahla k obrazovkám rekordných 477-tisíc divákov starších ako 12 rokov. Lekársky seriál z urgentu na Jojke sledovalo 398 tisícové publikum a Komisára Montalbana pozeralo 174 tisíc divákov.

image

Nemocnica.

Víťaznú vlnu si drží aj podvečerný seriálový hit Mama na prenájom, ktorý si v utorok pripísal rating 6,6 percenta a nadpriemerný trhový podiel 30,2 percenta v cieľovej skupine 12-54. Kuchárska šou Bez servítky uhrala rating 5,2 percenta a trhový podiel 25,1 percenta. Súťažná šou Traf to! sa stále borí so sledovanosťou, dosiahol 4,8 percentuálny podiel na trhu. 

Ďalšie príbehy hlavných hrdinov podvečerného seriálu na Markíze si včera pozrelo 420-tisíc divákov starších ako 12 rokov, Bez servítky uprednostnilo 316 tisíc divákov a Traf to! sledovalo 153 tisíc divákov nad 12 rokov. 

image

Mama na prenájom.

Mama valcovala aj v pondelok

Podvečerný seriál Mama na prenájom valcoval aj v pondelok. V oboch hlavných cieľových skupinách sa stal dokonca najsledovanejším nespravodajským programom dňa v rámci ponuky všetkých slovenských staníc.

Pondelková epizóda dosiahla v cieľovej skupine 12-54 rating 7,2 percenta a znovu trhový podiel vyskočil nad 30 percent. Pondelková epizóda pokorila túto hranicu o 0,7 percentuálneho bodu. Bez servítky si pripísala rating 5,4 percenta a trhový podiel 23,6 percenta. Traf to! aj v pondelok zápasilo o každého jedného diváka, no dokázalo zaujať trhový podiel len na úrovni 4,3 percenta.

image

Bez servítky.

Mamu na prenájom si v úvode týždňa pozeralo 436-tisíc divákov vo veku nad 12 rokov, Bez servítky sledovalo 327 tisíc divákov a Traf to! si zaplo 159 tisíc divákov starších ako 12 rokov.

Večer si pre seba uchmatla deviata premiérová epizóda dramatického seriálu Klamstvo, ktorej strhujúci dej obohatili postavy v podaní Zuzany Fialovej, Zuzany Porubjakovej či Ľuboša Kostelného. V cieľovej skupine 12-54 zaznamenala rating rovných 7 percenta a trhový podiel 24,4 percenta. Konkurenčný seriál Hranica na TV Joj uhral rating 4,1 percenta a podielom na trhu išiel na 14,4 percenta v rovnakej cieľovej skupine.

image

Klamstvo.

Klamstvo pritiahlo k obrazovkám celkovo 431-tisíc divákov a Hranica zaujala 292 tisíc divákov starších ako 12 rokov.

Celkovo najviac divákov si v pondelok v oboch hlavných cieľových skupinách pozrelo hlavnú spravodajskú reláciu Televízne noviny. V cieľovej skupine 12-54 zaznamenali rating 7,5 percenta a trhový podiel 28,6 percenta.

image

Hranica.

Sumár spravodajských aktualít si na Markíze nenechalo ujsť 493-tisíc divákov vo veku nad 12 rokov.  

Dáta sú uvedené v meraní LIVE + VOSDAL + HOSTIA. Reach je uvedený s podmienkou tri minúty a viac. Zdroj dát: PMT/KANTAR SLOVAKIA

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
29. apríl 2024 13:55