Poznáme už troch účinkujúcich nového 8. ročníka.
StoryEditor

Markíza nenecháva nič na náhodu. V Let´s Dance bude moderátorská dvojica tancovať proti sebe

04.01.2023, 12:30
Autor:
michmich

Po Mariánovi Gáboríkovi a Mariovi Cimarrovi, hercovi z telenovely Skrytá vášeň, odhalil televízny líder ďalšie meno súťažiaceho tanečníka.

Markíza odhalila meno ďalšieho celebritného súťažiaceho, ktorý sa rozvlní s profesionálnou tanečníčkou na parkete v tanečnej šou Let´s Dance. Tretieho tanečníka pustila do éteru po štyroch dňoch ako na svojom oficiálnom účte Instagram informovala, že sa jej podarilo zlákať do šou kubánskeho herca Mária Cimarra a po šiestich dňoch od prezradenia prvého súťažiaceho a to hokejistu Mariána Gáboríka.

Je ním rovnako bývalý hokejista a moderátorský sparing prvého súťažiaceho z potcastovej a aj televíznej šou Boris a Brambor.  

„Na tanečný parket sa postaví aj hokejový obranca NHL, športový komentátor a moderátor Boris Valábik. Zmeria si tak sily s kolegom a kamarátom Mariánom Gáboríkom,“ informuje TV Markíza na svojom oficiálnom instagramovom profile.

Moderátorská dvojica sa tak stane na tanečnom parkete súpermi. To, ako im to išlo na ľade a za mikrofónom už dokázali, bude teda zaujímavé sledovať ako im to pôjde na parkete. Kto z nich nude lepší v štandarde a kto v latine. A kto koho predbehne, kto z nich vypadne neskôr, alebo či niekto z nich aj celú tanečnú súťaž nevyhrá.

image

Boris Valábik ide aj s Mariánom Gáboríkom ukázať aké tanečné umenie v nich drieme.

Marián Gáborík má hneď od začiatku však jednu výhodu. Manželku Ivanu Gáboríkovú, ktorá mu môže byť radcom, aj domácim trénerom. Ivana tancovala ako profesionálka dokopy v štyroch zo siedmych ročníkov Let´s Dance. Skúsenosti má teda bohaté a môže svojmu manželovi posunúť zaujímavé rady.

image

Objavil sa aj v celebritnej epizóde Pečie celé Slovensko.

Boris Valábik má okrem moderovanie s Gáboríkom aj ďalšie bohaté skúsenosti pred kamerou. Účinkoval v RTVS v cestovateľskej šou po Slovensku S úsmevom, varil v celebritnom vydaní Pečie celé Slovensko, moderuje a komentuje hokejové prenosy, ale objavil sa aj v niekoľkých televíznych reklamách.  

image

Nerozlučná dvojica sa na parkete bude stáť proti sebe.

Tretím potvrdením celebritným tanečníkom je herec z telenovely Skytá vášeň Mario Cimarro. Kubánsky herec má so Slovenskom už aké také skúsenosti. Už niekoľko rokov žije s krásnou Slovneskou, s finalistkou súťaže Miss Slovensko 2015 Bronislavou Gregušovou, s ktorou má aj dcérku Bryanu.

Markíza sa po úspechu 7. série s novým ročníkom poponáhľala. Odštartuje ho doslova do roka do dňa od štartu predchádzajúcej série. Tú začali vysielať 6. marca tohto roku a 8. séria má naplánované prvé kolo na nedeľu 5. marca 2023.

Aj keď nová séria začne až o tri mesiace, už teraz sa dostalo do éteru mená troch, zatiaľ len mužských súťažiacich.

image

V športovom štúdiu RTVS:

Mená moderátorov a aj poroty zatiaľ drží pod televíznou pokrievkou. V 7. sérii zvolila Markíza za moderátora šou Viktora Vinczeho a rádiovú spíkerku a herečku Martinu Zábranskú. Do poroty si ku Jánovi Ďurovčíkovi, Tatiane Draxler a Adele Vinczeovej sadol kontroverzný nováčik poroty Jorge González. Tento rodený Kubánec je už niekoľko rokov stabilným porotcom nemeckej verzie šou a extravagantnými kostýmami, bezprostredným prejavom a vtipnými výrokmi si rýchlo získal sympatie aj Slovákov.

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
04. máj 2024 10:27