Diskutovať budú Boris Kollár a Ladislav Kamenický.
StoryEditor

Na hrane budú diskutovať Boris Kollár a Ladislav Kamenický

05.10.2022, 16:11
Autor:
redred
  • Hovoriť budú o vládnej koalícii a jej pôsobení po odvolávaní Igora Matoviča, ale aj o pravdepodobnosti predčasných volieb
  • Ale aj o pomoci ľuďom a firmám v čase energetickej krízy a extrémneho zdražovania. No nevynechajú aj tému hromadných výpovedí lekárov. 

Televízia JOJ aj tejto štvrtok ponúkne svojim divákom politickú diskusnú reláciu Na hrane. Do horúcich kresiel politického duelu si sadnú predseda Národnej rady Boris Kollár za SME RODINA a poslanej Národnej rady Ladislav Kamenický zo SMER-SD. Moderátorka relácie Jana Krescanko Dibáková s nimi rozberie, aktuálne témy a znovu prinesie exkluzívne prieskumy. Hovoriť budú o vládnej koalícii a jej pôsobení po odvolávaní Igora Matoviča, o pravdepodobnosti predčasných volieb, ale aj o pomoci ľuďom a firmám v čase energetickej krízy a extrémneho zdražovania. Venovať sa budú aj lekárom a ich výpovediam.

Pozvanie do diskusie prijali vo štvrtok 6. októbra o 21:45 na JOJke. Každý týždeň majú diváci možnosť zapojiť sa do diskusie a opýtať sa politikov, čo ich zaujíma prostredníctvom aplikácie. Ak sa otázky nepodarí zodpovedať v živom vysielaní, hostia sa im pokúsia venovať po skončení televíznej diskusie na webe www.hrane.joj.sk.

Politickú diskusiu po prvý raz odvysielajú aj na novej spravodajskej televízii JOJ 24 vo štvrtok o 23:00 a na konci zodpovedajú aj na divácke otázky.

 

menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
27. apríl 2024 01:40