TV Markíza
StoryEditor

Televízie menia program. V utorok prinesú naživo návrat a oslavy našich bronzových hokejistov

21.02.2022, 16:25
Autor:
redred
Televízie budú sprevádzať hokejovú reprezentáciu z letiska Swechat až do centra Bratislavy na oslavy bronzovej medaily.

Televízie Šport RTVS a Markíza pripravili mimoriadne vysielanie k návratu hokejovej reprezentácie na Slovensko. V priamom prenose budú pokrývať návrat slovenskej hokejovej reprezentácie zo zimnej olympiády v čínskom Pekingu a následné oslavy zisku historickej bronzovej olympijskej medaily z mužského hokejového turnaja.

Mimoriadne živé vstupy by mali odštartovať okolo 13.00 hod. príchodom slovenskej hokejovej reprezentácie na letisko vo Schwechate. Následne bude pripravený štáb RTVS pred Zimným štadiónom Ondreja Nepelu, odkiaľ bude odvysielaný aj mediálny brífing. Okolo 15.00 hod odštartuje na Športe štúdio so živými vstupmi a prenosom z tlačovej konferencie.

Televízia Markíza operatívne zaraďuje do vysielania dvojicu mimoriadnych spravodajských relácií s názvom Bronzový sen, ktoré sú naplánované na 12.20 hod. a 15.25 hod.

Vzhľadom na možné časové posuny sú predpokladané časy vysielania orientačné. Živé prenosy budú prispôsobené aktuálnej situácii a skutočnému príletu a následnému programu slovenskej hokejovej reprezentácie.

„Naše štáby budú pripravené sprostredkovať všetko zaujímavé už z privítania bronzovej slovenskej hokejovej reprezentácie na letisku vo Schwechate a následne aj z centra Bratislavy, kde hokejisti absolvujú okružnú jazdu kabriobusom, z ktorého otvorenej strechy budú mávať fanúšikom, pričom hlavná časť osláv má nasledovať po 15:30 hod. na Námestí SNP,“ priblížil Henrich Krejča, riaditeľ Centra spravodajstva a publicistiky skupiny Markíza.

„Sme technologicky pripravení na kompletné pokrytie cesty našich bronzových chlapcov z letiska až na námestie. Divákom tak chceme priniesť komplexný zážitok z návratu našej hokejovej reprezentácie. Verím, že spolu s bohatým programom v štúdiu a dokrútkami sprostredkujeme jedinečný zážitok aj divákom, ktorí sa nemôžu zúčastniť vítania našich hokejistov priamo na námestí,“ dopĺňa riaditeľ sekcie športu Matej Hajko.

Zo štúdia v Mlynskej doline sa divákom prihovorí Oľga Konečná a priamo zo štúdia na zimnom štadióne Ľuboš Hlavena. V štúdiu privítajú aj výnimočných hostí a vysielanie doplnia aj dokrútky z historických hokejových momentov aj aktuálnych výkonov v Pekingu. Po oficiálnom mediálnom brífingu sa hokejisti presunú na Námestie SNP v Bratislave, kde sa zvítajú s fanúšikmi.

Zo štúdia v Záhorskej Bystrici budú mimoriadne relácie moderovať Zlatica Švajdová Puškárová a Jana Hospodárová, diváci sa môžu tešiť aj na atraktívnych hostí, ktorými budú viaceré slovenské hokejové legendy. Priamo v štúdiu moderátorky privítajú bývalého slovenského hokejového reprezentanta Mariána Gáboríka a v živom vstupe sa spoja napríklad aj s ďalšou niekdajšou hokejovou hviezdou Mariánom Hossom.

01 - Modified: 2022-02-15 06:04:37 - Feat.: - Title: Koláčiky v tvare olympijského maskota dostali čínskych cukrárov na tenký ľad 02 - Modified: 2022-02-03 10:48:34 - Feat.: - Title: Citronáda sa vracia na obrazovky. Diváci ju počas olympiády uvidia na :Športe 03 - Modified: 2022-02-03 16:03:27 - Feat.: - Title: Zimná olympiáda prináša jednoznačnú voľbu. Hokeju a zjazdovému lyžovaniu sa musí všetko podriadiť 04 - Modified: 2022-01-28 11:51:37 - Feat.: - Title: Diváci si zimnú olympiádu budú môcť pozrieť na športovej stanici RTVS a Eurosporte 05 - Modified: 2022-01-21 12:12:01 - Feat.: - Title: ZOH v Pekingu prinesie Šport RTVS, program sa začne každý deň už nadránom
menuLevel = 2, menuRoute = news/media, menuAlias = media, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
04. máj 2024 16:37