XTB.
StoryEditor

Štartuje globálna marketingová kampaň XTB s Ikerom Casillasom

20.09.2023, 10:25
Autor:
redred

Fintech spoločnosť XTB, ktorá ponúka prístup na svetové finančné trhy prostredníctvom online investičnej platformy a mobilnej aplikácie, predstaví svoju novú marketingovú kampaň až na 12 trhoch. Nové spoty predstavujú XTB Universe, miesto, kde si každý investor môže nájsť ten správny produkt.

Spoločnosť XTB angažovala Ikera Casillasa, bývalého hráča Realu Madrid a globálneho ambasádora značky, pre svoju novú reklamnú kampaň. Legendárny brankár, ktorý tento rok v apríli predĺžil zmluvu, bude pokračovať v propagácii investičných produktov a mobilnej aplikácie na kľúčových trhoch XTB.

„V novej kampani sú hlavnými protagonistami našich spotov investori. Či už investujú do akcií, indexov, ETF alebo Forexu, XTB Universe je miestom pre každého z nich,“ povedal Omar Arnaout, generálny riaditeľ XTB. Neustále tiež pracujeme na tom, aby sme do nášho portfólia pridávali ďalšie investičné produkty. V minulých dňoch bol náš nový produkt pre pasívne dlhodobé investovanie spustený v Rumunsku, kde bol našimi klientmi veľmi dobre prijatý. V súčasnej dobe pracujeme na jeho uvedení na ďalších európskych trhoch, dodal Arnaout.

V novej kampani bude XTB v rámci svojich aktivít v digitálnych kanáloch na 12 trhoch vrátane Slovenska a Českej republiky propagovať svoju ponuku 0 percentných poplatkov pri nákupe akcií a ETF a svoju mobilnú aplikáciu. Spoty XTB s Ikerom Casillasom budú mať premiéru aj v televízii v Španielsku, Portugalsku a Taliansku.

„Som rád, že môžem byť opäť súčasťou globálnej kampane XTB a naša spolupráca bude pokračovať aj v budúcom roku,“ povedal Iker Casillas, globálny ambasádor XTB.

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
07. máj 2024 21:02