StoryEditor

V Bratislave otvorili prémiové odberové centrum Unilabs

26.06.2023, 13:36
Autor:
redred

Moderné centrum vzniklo v novom developerskom projekte N!DO.

 Záujemcovia o  diagnostické testy rôzneho zamerania teraz môžu podstúpiť odbery aj v bratislavskom Novom Meste, v projekte N!DO, na križovatke Trnavskej cesty a Tomášikovej ulice.

Nové odberové centrum je z rodiny Unilabs jediné svojho druhu na Slovensku. Priestory sú moderné a majú vyššiu kapacitu odberov. Klienti tu nájdu štyri miestnosti so šiestimi odberovými miestami. Z toho jedna miestnosť je určená špeciálne pre deti.

image

Otvorenie nového odberového centra UNILABS.

Výhodou je aj rýchle doručenie výsledkov – v mnohých prípadoch už do jedného až dvoch dní od odberu. Rodičia tak majú v prípade potreby k dispozícii všetky informácie potrebné na správne rozhodovanie.

„Zákazníkom prinášame prístup k akreditovanej laboratórnej diagnostike na svetovej úrovni, ku ktorej by sa inak dostali len s lekárskou indikáciou. Naším cieľom je, aby si človek v prípade podozrenia či v rámci prevencie bez zbytočného čakania mohol okamžite nechať vyšetriť rôzne rizikové parametre.  Preto je veľmi dôležité, aby tieto testy boli dostupné. Sme radi, že môžeme otvoriť ďalšie odberové centrum v Bratislave a ešte viac zjednodušiť prístup k tejto forme zdravotnej starostlivosti,“ hovorí MUDr. Ivana Révayová zo spoločnosti Unilabs Slovensko.

„V Unilabs sa snažíme byť klientom čo najbližšie. Usilujeme sa im čo najviac priblížiť naše portfólio služieb a ponúknuť im aj nadštandard, ktorý nie je zatiaľ na Slovensku úplne rozšírený,“ uviedol generálny riaditeľ Unilabs Slovensko Stanislav Čársky.

Čo ponúka nové odberové centrum pre samoplatcov: 

- široký výber štandardných diagnostických laboratórnych testov z oblasti hematológie, biochémie, serológie, mikrobiológie, a to na základe odberov venóznej krvi, moču (možné priamo na mieste), výterov, prípadne iných biologických vzoriek. 

– testy je možné na základe vstupnej konzultácie vhodne nakombinovať, a tým pokryť diagnostické potreby vyplývajúce zo zdravotných rizík a klinických príznakov  daného klienta.

- a odbery možno prísť priamo bez objednania (služba „walk-in), j bez akýchkoľvek žiadaniek, sprievodných alebo výmenných lístkov od lekárov. Klienti si tak môžu nechať laboratórne zdiagnostikovať aj tie parametre, na ktoré by v rámci indikácie ešte nemali nárok.

 

 

 

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
28. apríl 2024 07:19