V novej kampani fotky klientov spája sugestívny pohľad do objektívu a modrá tonalita odvodená od farebnosti značky.
StoryEditor

S novou kampaňou “Všetko, čo vám na očiach vidíme” prichádza Očná klinika VESELY

23.03.2023, 12:07
Autor:
redred

Vytvorila ju agentúra Róberta Slováka a jeho priateľov. Fotky klientov spája ich sugestívny pohľad do objektívu a modrá tonalita odvodená od farebnosti značky.

Zakladateľom a zamestnancom Očnej kliniky VESELY záleží na kvalite poskytovaných služieb a starostlivosti o svojich klientov. „Na klinike si nezakladáme len na odbornosti a technológiách. Veľmi dôležitý je pre nás individuálny a ľudský prístup ku každému pacientovi, či už je to dieťa alebo dospelý,“ vraví očný lekár Pavol Veselý.

Starostlivosť akcentuje aj nový claim “Všetko, čo vám na očiach vidíme”, ktorý dopĺňa minimalistická vizualita. Jej základom sú portréty ľudí rôzneho veku a národností, medzi ktorými sú aj pacienti a pacientky, či rodinní príslušníci zamestnancov Očnej kliniky VESELY. Spája ich sugestívny pohľad do objektívu a modrá tonalita odvodená od farebnosti značky.

image

V novej kampani fotky klientov spája sugestívny pohľad do objektívu a modrá tonalita odvodená od farebnosti značky.

“Som rád, že sa klient rozhodol pre autentických ľudí so všetkým, čo k nim patrí. Preto sme na realizáciu napokon vybrali nedávno medzinárodne oceneného fotografa. Marek Wurfl našu ideu, zadefinovanú farebnosť a casting posunul do finálnej podoby, ktorú máte možnosť vidieť v online či v OOH,“ približuje kreatívny riaditeľ Róbert Slovák.

Na imidžovú kampaň nadväzuje produktová časť zameraná na laserové operácie očí. Koncepcia je podobná, menia sa len protagonisti a headline so slovnou hračkou, ktorá upozorňuje, že „Laserové operácie očí máme v oku.“ Kampaň dopĺňajú rádiospoty a špeciálky v Cinemaxe. Nasledovať budú kampane zamerané na ďalšie služby kliniky, či už je to operácia sivého zákalu, alebo starostlivosť o zrak detí.

image

V novej kampani fotky klientov spája sugestívny pohľad do objektívu a modrá tonalita odvodená od farebnosti značky.

Vizitka kampane:

Client: Očná klinika VESELY

Agentúra: Slovák & Friends

Creative Director: Róbert Slovák

Strategy Director: Romana Umrianová

Art Director: Lucia Lavríková

Copywriter: Silvia Gašparcová, Lenka Bónová

Graphic Designer: Jakub Mikula

Account Manager: Natália Šebová

Producent: Viktor Kamenický

Photo: Marek Wurfl

Video: Viktor Kamenický

menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
22. apríl 2024 19:40