Deutsche Telekom vianočný spot
StoryEditor

Uistite sa, že sa vaši blízki majú dobre, odporúča Deutsche Telekom vo vianočnom spote

08.11.2022, 08:45
Autor:
redred

Spot bude nasadený na desiatich trhoch, vrátane Slovenska. 

Rok 2022 patril k tým najťažším pre celú Európu. Vojna, dozvuky pandémie či narastajúca inflácia sú niektoré z mnohých dôvodov, pre ktoré čoraz viac Európanov pociťuje psychickú nepohodu, úzkosť či dokonca stres.

A preto sa Deutsche Telekom v spolupráci s ďalšími deviatimi krajinami patriacimi do jeho skupinyrozhodol pripraviť medzinárodnú kampaň. S jej pomocou chcú povzbudiť a inšpirovať ľudí k tomu, aby na svojich blízkych v tieto dni nezabúdali a ozvali sa im.

Jednoduchá otázka „Ako sa máš?“ sa tak stáva nielen riešením, ale aj ústredným motívom jednotnej vianočnej komunikácie.

V najnovšom vianočnom spote budú mať diváci šancu vidieť a prežiť jeden rušný deň v živote starostlivého učiteľa. Počas neho sa hlavný hrdina nejedného študenta či kolegu spýta na to, ako sa má. Či túto jednoduchú otázku nakoniec niekto položí aj jemu, sa dozviete vo videu:

„Sme nesmierne radi, že tento rok prichádzame v predvianočnom čase s emotívnym spotom, ktorý reflektuje pocity ľudí v týchto neľahkých časoch a nabáda ich, aby mali k sebe ešte bližšie ako zvyčajne. Veď kto iný ako telekomunikačný operátor im dáva všetky možnosti, aby komunikovali a zaujímali sa jeden o druhého najviac, ako je možné,“ uvádza Michal Mrnčo, manažér marketingovej komunikácie spoločnosti Slovak Telekom.

S ideou kampane prišla berlínska pobočka agentúry adam&eveDDB. Spot sa natáčal v litovskom Vilniuse. Okrem Slovenska bude uvedený v Nemecku, Česku, Rakúsku, Maďarsku, Poľsku, Chorvátsku, Severnej Macedónii, v Čiernej Hore a v Rumunsku.

Imidžovú komunikáciu bude na Slovensku sprevádzať produktová kampaň z dielne MUW Saatchi & Saatchi. K trom spotom propagujúcim darček pre každého či akciové zariadenia pribudne v najbližších týždňoch aj social media kampaň.

 

Vizitka kampane:

Klient: Deutche Telekom

Agentúra: adam&eveDDB Berlin

Produkčná spoločnosť: Iconoclast Berlin

Réžia: Jonathan Alric

Kamera: Paul Özgür

Strih: Zoe Sassier

Hudba: Demusmaker

 

 

01 - Modified: 2023-06-02 13:27:10 - Feat.: - Title: Deutsche Telekom spája mladých Európanov tisíckami bezplatných hudobných zážitkov 02 - Modified: 2022-11-24 11:39:02 - Feat.: - Title: S vianočnými reklamami sa roztrhlo vrece. COOP Jednota povie o Vianociach konečne pravdu 03 - Modified: 2022-11-24 11:23:02 - Feat.: - Title: Legendárna reklama Kofoly je späť. Predstavuje limitovanú edíciu s prekvapivou príchuťou 04 - Modified: 2021-12-14 10:15:26 - Feat.: - Title: Najväčším darčekom je, keď sme spolu, hovorí Telekom v medzinárodnom vianočnom spote 05 - Modified: 2021-11-04 12:00:59 - Feat.: - Title: Najočakávanejšia vianočná reklama je tu. John Lewis prináša príbeh o kúzle prvých Vianoc
menuLevel = 2, menuRoute = news/marketing, menuAlias = marketing, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
05. máj 2024 13:02