Adam Jánoš.
StoryEditor

DESIATE VÝROČIE, NOVÝ KREATÍVNY RIADITEĽ: PONYHOUSE ZÍSKAL ADAMA JÁNOŠA

12.09.2023, 10:04
Autor:
redred

„Rok 2020 pre nás fungoval ako odrazový mostík. Každý po ňom bol len lepší a lepší – a tento rok prekonávame nielen vlastné historické čísla, ale aj veľkosť teamu a jeho kompetencie,” hovorí Braňo Macko, CEO a co-founder agentúry Ponyhouse.

Ponyhouse je content marketingová agentúra. Jej produkt vždy stál na strategicko-kreatívnej DNA a týmto smerom sa rozvíja aj naďalej.

„​Vždy som sedel na dvoch stoličkách – new bizovej a kreatívnej. Po desiatich rokoch prišiel čas poriadne si sadnúť na jednu z nich a na tú druhú posadiť niekoho, kto je skúsený a oceňovaný kreatívec. Adam je presne ten človek, ktorý dokáže naše výstupy posunúť na novú úroveň,” dopĺňa Braňo.

Stolička, ktorú mi Braňo ponúkol je (pre mňa) úplne nová, čo so sebou prináša veľa slobody, ale aj zodpovednosti." hovorí Adam Jánoš, nový Creative Director Ponyhousu, ktorý do tejto stajne prišiel z agentúry Free Andy. Aj keď som to neplánoval, ukázalo sa, že som potreboval zmenu. A robiť reklamu trochu inak a inde sa zatiaľ javí ako veľmi osviežujúce.” dodáva.

Adam bude kreovať a dohliadať na výstupy pre značky ako je Vratko Štupeľ zo Zálohovania, Bauhaus, Linde či Business Lease. „​Pony to má dobre rozbehnuté, je tu osvietené vedenie, veľmi šikovní ľudia, často šokujúco mladší, od ktorých sa viem veľa naučiť. A je dôležité, že to funguje aj opačne.” uzatvára Adam.

01 - Modified: 2023-08-16 08:20:20 - Feat.: - Title: Daj mi PET!: rapuje Vratko Štupeľ o dôležitosti zálohovania v novom videoklipe 02 - Modified: 2023-05-30 06:59:11 - Feat.: - Title: Braňo Macko: S nerozumnými klientami nepracujeme, iba rozumní dokážu počúvať
menuLevel = 2, menuRoute = news/kto-kam, menuAlias = kto-kam, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
17. máj 2024 00:06