Martin Mrva
StoryEditor

V Dedoles skončil marketingový riaditeľ. Od ponožiek mieri k cyklistom

06.10.2022, 18:19
Autor:
redred

Bývalý CMO Dedolesu Martin Mrva sa bude v novej firme Virtual Training starať o marketingové stratégie, akvizície nových zákazníkov a budovanie značky. 

Martin Mrva nastúpil ihneď po štúdiu do spoločnosti Dedoles, kde pôsobil deväť rokov na marketingu a vypracoval sa až na pozíciu CMO.

Po deviatich rokoch Mrva cítil potrebu zmeny a rozhodol sa svoju kariéru posunúť. Ako aktívny športovec prijal výzvu vimperskej spoločnosti Virtual Training, za ktorou stojí  platforma pre virtuálne cyklistické tréningy ROUVY.

Sme českou spoločnosťou s globálnym biznisom, kladieme dôraz na dlhodobý rast. Kvalitní, pracovití a talentovaní ľudia so skúsenosťami, expertízou v danej oblasti, túžbou učiť sa a láskou k športu, sú pre nás kľúčoví. 

Verím, že Martinove skúsenosti s budovaním brandu, strategickým plánovaním a integrovanými  360´ kampaňami zahrŕňajúcimi digital performance, SEO a sociálne siete, posunú našu vizibilitu a vygenerujú ďalšie zaujímavé biznisové príležitosti," hvoorí CEO RUVY Petr Samek. Firma patrí do portfókia  Pale Fire Capital.

 

„Špecializujem sa na výkonostný marketing, prieskumy trhu a brandbuilding. Snažím sa do praxe aplikovať najnovšie vedecké poznatky v oblasti marketingu. ROUVY je inovatívna firma, sprístupňuje nové technológie typu AR širšej verejnosti, má výrazný brand a vysoko kvalitný produkt za dobrú cenu zameraný na aktívnu komunitu športovcov po celom svete. Jadro zákazníckej bázy je v zahraničí, o to zaujímavejšia bude práca s dátami a zviditeľnenie doma a v susedných štátoch. Zapracovať sa na novom komunikačnom koncepte bude výzva, na ktorú sa veľmi teším,"  povedal marketingu ROUVY Martin Mrva.

 

Martin Mrva študoval na Ekonomickej univerzite v Bratislave. Aktívne sa venuje témam diverzity a inklúzie. Verí, že svet indooru a outdooru sa dá výborne prepojiť a cyklistika je toho žiarivým príkladom. Rád oddychuje pri kultúre - divadle, hudbe ale aj aktívne pri cestovaní či športe.

 

01 - Modified: 2022-04-07 15:23:57 - Feat.: - Title: Jednou z priorít Dedolesu sú aktuálne výpredajové kampane 02 - Modified: 2022-04-05 05:28:02 - Feat.: - Title: Dedoles po rekordnom raste rieši vážne problémy 03 - Modified: 2021-11-03 10:07:59 - Feat.: - Title: Wolt spustil spoluprácu so slovenskou značkou Dedoles 04 - Modified: 2021-07-13 12:16:11 - Feat.: - Title: Dedoles otvára prvú vlajkovú loď v centre Bratislavy 05 - Modified: 2021-06-28 14:33:41 - Feat.: - Title: Láska ani móda nepoznajú hranice. Značka Dedoles vyjadrila podporu LGBT+
menuLevel = 2, menuRoute = news/kto-kam, menuAlias = kto-kam, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
05. máj 2024 10:40