StoryEditor

Digitálny týždeň: Ako veľmi dobré môžu byť slúchadlá vyrobené na mieru?

10.04.2022, 22:36
A tiež: Trump zosmutnel, pretože Twitter + Musk = VL

Google a slovenskí vydavatelia
Slovensko je deviatou európskou krajinou, kde sa udomácni Google News Showcase! Šesť slovenských mediálnych domov sa dohodlo s americkým gigantom, že im bude platiť za obsah. Ktoré to sú a čo to znamená v praxi sa dozviete v tomto článku.

Truth Social je veľký prú...

Sociálna sieť bývalého amerického prezidenta Donalda Trumpa sa len mesiac od spustenia stretáva so zásadnými problémami. Truth Social, alebo ak chcete, trumpovský Twitter,  sa borí okrem personálnych zmien tiež s nezáujmom používateľov a technickými problémami. Uvidíme, čo sa s projektom stane ďalej, ale nie je to jeden z tých, ktoré by sme oplakávali... naopak, aspoň sa budeme mať na čom zabávať.

Ako veľmi dobré môžu byť slúchadlá vyrobené na mieru?

Vidíme ich všade - Apple AirPods, Samsung Galaxy Buds, Xiaomi Redmi Buds a mohli by sme pokračovať. Trend bezdrôtových slúchadiel vidíme všade, ale pre audiofilov ide o neprípustný kompromis v pohodlnosti pri nosení a primárne pri kvalite zvuku. Predstavujeme Campfire Audio Solstice – slúchadlá, za ktoré dáte obličku, ale budete mať 1/1 kus, vyrobený na mieru, priamo pre vaše citlivé a nekompromisné uško. Postup spolu s recenziou nájdete na TheNextWeb!

Twitter + Musk = VL

Na rozdiel od neveselého príbehu Truth Social v správe vyššie má jedna z najväčších celebrít Twitteru dôvod na veľmi široký úsmev – Elon Musk kúpil za takmer 2,9 miliardy dolárov 9,2% akcii a stal sa tak najväčším akcionárom sociálnej siete. Bezprecedentné však je, že koncom marca usporiadal anketu, či si používatelia myslia, že Twitter dodržiava princípy slobody slova, pričom uviedol, že výsledky prieskumu budú dôležité. Avšak správa o nákupe akcii sa dostala na povrch až začiatkom apríla. Čo môžeme očakávať teraz, keď začala platiť rovnica celebrita = ambasádor = akcionár?

ADMA: ocenenia Digital PIE 2022 rozdané

Ocenenia Digital PIE 2022 pre najlepšie slovenské projekty v oblasti digitálneho marketingu za uplynulý rok sú rozdané - titul top agentúry si rovnako ako minulý rok odnáša THIS IS LOCCO. Pozrite sa spolu s nami na víťazov v kategórii Idea – napríklad na case study jedného z víťazných projektov Meeting Zombies pre klienta Slido.

01 - Modified: 2022-11-28 07:16:54 - Feat.: - Title: Na online nákupy minú Európania priemerne 340 eur mesačne 02 - Modified: 2022-11-22 10:21:37 - Feat.: - Title: Digitálny týždeň: Nevera ukázala všetkým verným Bugatti chrbát 03 - Modified: 2022-11-13 16:29:51 - Feat.: - Title: Digitálny týždeň: Musk (znova) zháňa peniaze na Twitter, predáva akcie Tesly za miliardy 04 - Modified: 2022-09-25 22:00:00 - Feat.: - Title: Digitálny týždeň: Hlas Darth Vadera vďaka AI nikdy nezomrie! 05 - Modified: 2022-09-25 16:57:06 - Feat.: - Title: Digitálny týždeň: iPhone prekonal Android a získal dôležité prvenstvo
menuLevel = 2, menuRoute = news/blogy, menuAlias = blogy, menuRouteLevel0 = news, homepage = false
11. máj 2024 10:47