StoryEditor

Polícia obvinila muža, ktorý v Hodejove napadol a ťažko zranil seniora

09.03.2023, 18:40
Autor:
TASRTASR

V súvislosti s prípadom polícia v deň útoku vo večerných hodinách obmedzila na osobnej slobode 32-ročného muža z obce Hodejov.

Zo zločinu ublíženia na zdraví a prečinu nebezpečného vyhrážania obvinila polícia 32-ročného muža, ktorý v nedeľu 5. 3. v obci Hodejov v okrese Rimavská Sobota napadol a ťažko zranil seniora. Na sociálnej sieti o tom informuje Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Banskej Bystrici.

"V rodinnom dome došlo za doposiaľ presne neobjasnených okolností k napadnutiu 71-ročného muža, ktorého podľa doposiaľ zistených informácií našla s ťažkými zraneniami ležať na zemi jeho družka," priblížila polícia. Poškodený dôchodca pri útoku utrpel zranenia, ktorých predpokladaná doba liečenia je viac ako 42 dní.

V súvislosti s prípadom polícia v deň útoku vo večerných hodinách obmedzila na osobnej slobode 32-ročného muža z obce Hodejov. "Po vykonaní dokazovania, ako aj ďalších procesných úkonov bolo 32-ročnému mužovi vznesené obvinenie," dodala polícia s tým, že vyšetrovateľ podal podnet na návrh vzatia obvineného do vyšetrovacej väzby.

menuLevel = 1, menuRoute = hn24, menuAlias = hn24, menuRouteLevel0 = hn24, homepage = false
27. apríl 2024 04:58