StoryEditor

Pandémia urýchlila rozvoj reštauračných drive-in služieb

23.03.2021, 23:00
50 percent dosiahol v niektorých prípadoch predaj cez drive-thru.

Viacero kaviarenských a fastfoodových reťazcov urýchlilo aj pre pandémiu ochorenia COVID-19 rozvoj svojich služieb predaja do áut zákazníkov. Okrem veľkých hráčov na trhu plánujú vybudovať výdajné okienko pre zákazníkov v automobiloch aj niektoré menšie firmy, ktoré ho doteraz nemali. V mnohých krajinách po celom svete bola služba drive-in jednou z mála možností, ako si v minulých mesiacoch mohli zákazníci užiť svoje jedlo aj bez návštevy podniku. Mnoho reťazcov rýchleho občerstvenia aktuálne stavia na to, že tát...

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2024-04-10 22:00:00 - Feat.: - Title: Opuchy, zhoršené dýchanie, tráviace ťažkosti, migrény, vyčerpanosť: Kedy nám jedlo robí zo života peklo? 02 - Modified: 2024-04-13 06:00:00 - Feat.: - Title: Dobrá správa pre hubárov: Rastú smrčky aj májovky, prvé sa práve objavili na Slovensku, hovorí mykologička 03 - Modified: 2024-04-03 07:41:46 - Feat.: - Title: Výzvy a cesty k úspechu 04 - Modified: 2024-04-02 14:12:00 - Feat.: - Title: Vzniká nová gastrozóna Bratislavy? Do novej top štvrte sa sťahujú známe reštaurácie 05 - Modified: 2024-03-29 23:00:00 - Feat.: - Title: Útrapy veľkonočného baránka: Prečo ho vlastne pečieme?
menuLevel = 2, menuRoute = finweb/zahranicna-ekonomika, menuAlias = zahranicna-ekonomika, menuRouteLevel0 = finweb, homepage = false
19. apríl 2024 18:09