StoryEditor

J&T Banka vstúpila na Burzu cenných papierov

10.02.2008, 13:32
Autor:
SITASITA
J&T Banka, pobočka zahraničnej banky, prebrala činnosť obchodníka s cennými papiermi od J&T Securities, a.s., o.c.p. a od februára sa stala členom Burzy cenných papierov v Bratislave (BCPB) a členom Centrálneho depozitára.

Bratislavská banka tak podľa jej riaditeľky Moniky Céreovej rozšírila ponuku poskytovaných služieb o obchodovanie s cennými papiermi na slovenskom trhu, služby člena Centrálneho depozitára cenných papierov. "V krátkom čase sa tieto služby rozšíria aj o úschovu listinných cenných papierov a správu zahraničných cenných papierov," povedala Céreová.

J&T Banka Bratislava prevzala členstvo Burze cenných papierov na základe odstúpenia J&T Securities, ktorý bol podľa Céreovej jednými z najväčších obchodníkov s cennými papiermi na Slovensku. "Z hľadiska ďalšieho strategického rozvoja a rastu banky pozorne sledujeme aj vývoj a možnosti v segmente komerčného a retailového bankovníctva," dodala M. Céreová.

J&T Banka je členom finančnej skupiny J&T. Skupina svoje hlavné aktivity a služby rozvíja predovšetkým v oblasti korporátnych investícií, realitného developerstva, privátneho bankovníctva, obchodovania a zaisťovania servisných služieb na verejných trhoch. Bratislavská banka, ktorá otvorila prvý účet 6. marca 2006, sa zameriava sa na poskytovanie služieb privátneho a investičného bankovníctva.

menuLevel = 2, menuRoute = finweb/ekonomika, menuAlias = ekonomika, menuRouteLevel0 = finweb, homepage = false
02. máj 2024 19:12