Pýcha Slovákov, a najmä našich bačov. Máj sa u nás nesie v znamení prvých ovčiarskych výrobkov a medzi nimi je aj najkvalitnejšia ovčia bryndza.
„Ovca je už na paši a vie si tam vybrať, čo chce, keď je už lúka rozkvitnutá. To sa potom odzrkadlí aj v kvalite mlieka,“ hovorí Miroslav Dianiška, konateľ firmy Agrofarma Dianiška.
Práve preto tento mliečny výrobok obsahuje najviac probiotických látok a vitamínov, ktoré sú zdravé pre spotrebiteľov.
Bryndza po celý rok
Fanúšikovia bryndze sa pritom nemusia obávať, že by sa im neušlo. Na farme Dianiška ju produkujú počas celého roka a výnimkou nie sú ani ostatní slovenskí bačovia.
Podľa chovateľa oviec sa produkcia začiatkom pandémie mierne zvýšila, lebo ľudia si mnohé produkty kupovali do zásoby, p...
Pridajte sa k tým, ktorí vedia viac.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
Zostáva vám 85% na dočítanie.


