StoryEditor

Veľa mäsa sa k nám iba dováža a porciuje

22.07.2019, 00:00
Autor:
krkr
Alexandra Krajčíová Orčíková, konateľka kafilérie v Mojšovej Lúčke, vysvetľuje, prečo musela ich firma tento rok zvýšiť ceny o tretinu.

Vaša kafiléria je v súčasnosti jediná na Slovensku. Do akej miery sú vyťažené jej kapacity?
Naše kafilériové zariadenie je momentálne vyťažené zhruba na 80 až 90 percent s tým, že v Mojšovej Lúčke sa nachádzajú dve spracovateľské linky.

Čím si možno vysvetliť, že napriek vášmu monopolu nie je kafiléria využitá na sto percent?
Je pravda, že kategórie jeden a...

Pridajte sa k tým, ktorí vedia viac.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2025-12-04 23:00:00 - Feat.: - Title: Slovenské poľnohospodárstvo volí medzi modernizáciou a dovozom 02 - Modified: 2025-10-30 23:00:00 - Feat.: - Title: Američania migrantov nenahradia. Nad farmami sa zmráka, zmeny sú v nedohľadne, hrozí zdražovanie 03 - Modified: 2025-09-09 16:09:10 - Feat.: - Title: Takáč kritizuje návrh nového európskeho rozpočtu: Slovensko stratí stovky miliónov, pre farmárov je likvidačný 04 - Modified: 2025-09-04 07:08:44 - Feat.: - Title: Pocítia dohodnutý konsolidačný balíček aj potravinári? Takáč sa vyjadruje vyhýbavo, sektor je v neistote 05 - Modified: 2025-04-07 12:33:19 - Feat.: - Title: Brusel si posvieti nekalé obchodné praktiky v agrosektore, zavádza mechanizmus vzájomnej pomoci
menuLevel = 2, menuRoute = finweb/ekonomika, menuAlias = ekonomika, menuRouteLevel0 = finweb, homepage = false
05. december 2025 23:35