StoryEditor

Slovo na úvod

15.07.2005, 00:00

Problematika životného prostredia, osobitne zberu, zhodnocovania a likvidácie odpadov, sa bytostným spôsobom dotýka každodenného života zamestnávateľov, ale i obyvateľov Slovenskej republiky. Táto skutočnosť rozhodujúcou mierou prispela k tomu, že pred štyrmi rokmi aj s podporou Asociácie zamestnávateľských zväzov a združení (AZZZ) SR vznikol Recyklačný fond (RF), ktorý by v súlade so zásadami environmentálnej politiky Európskej únie mal okrem iného participovať na vzniku nového moderného odvetvia priemyslu -- spracovania odpadov.
To zo strany AZZZ a RF podnietilo vznik projektu vydávania prílohy v Hospodárskych novinách pod názvom Recyklácia, ktorá bude vychádzať každý tretí piatok v mesiaci. Pokiaľ ide o obsahové zameranie, bude sa príloha tematicky venovať problematike spojenej s činnosťou niektorého z 11 vybraných sektorov Recyklačného fondu.
Ambíciou asociácie, ako aj Recyklačného fondu je, aby táto príloha slúžila celej členskej základni zamestnávateľov. Vyzývam čitateľov a zainteresovaných, aby sa stali spolutvorcami obsahu tejto prílohy, aby hľadali nové podnety pri presadzovaní tejto vysoko aktuálnej problematiky.

menuLevel = 2, menuRoute = finweb/ekonomika, menuAlias = ekonomika, menuRouteLevel0 = finweb, homepage = false
19. máj 2024 01:49