StoryEditor

Prerábate byt či dom? Takto nájdete spoľahlivých remeselníkov

23.02.2016, 10:24
Rekonštruujete byt, dom alebo potrebujete stavený materiál? Najlepšia a najjednoduchšia cesta je inzertný portál AAAdopyt.sk.

Stačí jednoducho napísať, čo potrebujete a všetko vybavíme za vás. Združujeme tých najlepších remeselníkov na trhu, už nemusíte naslepo googliť.

Viac na AAAdopyt.sk

V maile si za pár minút nájdete rôzne cenové ponuky od nami overených dodávateľov. Stačí si len vybrať tú najlepšiu. Nemusíte googliť, my vyberáme a garantujeme prácu od tých najlepších, pretože zákazníci po realizácii hodnotia svoju spokojnosť a vyberať podľa reálnych referencií je asi pre každého ten najdôležitejší faktor

Najčastejšie zákazníci majú záujem o murárske práce, stolárske dielne, pokladanie zámkových dlažieb či iných stavebných prácach a rekonštrukciách, ale často nám píšu dámy s požiadavkou kuchynskú linku až po zákazky v oblasti marketingu a účtovníctva.

Skúseností máme na rozdávanie. Vieme však zohnať ubytovanie či dovolenku.

Za posledné roky prešiel inzertný portál AAADopyt.sk kus cesty. „Dnes už vieme, že ľudia potrebujú najmä ušetriť čas a peniaze. A naši partneri – registrované firmy potrebujú robotu. Takže ich spájame sedem dní v týždni. Pracujeme na dopytoch aj cez víkendy a počet spokojných ľudí rastie, výhodou dopytového portálu je že u nás firmy nájdu dokonca aj verejné zákazky, a to aj podlimitné“ . Najšikovnejší obchodníci si každé ráno pozrú mail a už len reagujú na výzvu na verejnú zákazku, bez nutnosti vyhľadávania vo vsetníkoch, vysvetľuje Jana Králová, ktorá sa stará o zákazníkov.

Dopytujúcich motivujeme rôznymi súťažami za opakované využitie služieb a prišli sme aj na nové spôsoby ako získať nových užívateľov. Počet dopytov nám výrazne rastie a máme najviac práce pre malých a stredných podnikateľov na trhu.

Našli sme aj silného partnera a majiteľa: vydavateľský dom Mafra Slovakia, ktorý vydáva napríklad denník Hospodárske noviny. Referencie aj kampane môžete nájsť v tomto ekonomickom denníku či na stránkach HNonline.sk. Plánujeme zásah aj na tradičnejšiu cieľovú tradičnými letákmi či inštruktážnymi videami. Budete nás počuť aj v rádiách.

„Chceme sa zlepšovať a myslím si že zákazkový portál AAADopyt.sk navštevuje zaujímavá cieľová skupina a má priestor na nové produkty či už na partnerské projekty, alebo rozširovanie služieb v oblasti európskeho trhu práce,“ tvrdí šéfka starostlivosti o zákazníkov. Na čo sa budeme sústreďovať v roku 2016? Chceme zásobovať zákazkami všetky kategórie ktoré máme v zozname firiem. To znamená že každej zaregistrovanej firme plánujeme poslať minimálne 2 zákazky za mesiac, tak aby bola naša služba skutočnou pridanou hodnotou.

Rozhodli sme sa pre registrované firmy otvoriť trh zákaziek z pohraničných oblastí. Plánujeme rozšíriť vedomie a základňu dopytujúcich formou diskusií a zdieľaním dopytov a hodnotení firiem na sociálnej sieti

Chceme prerobiť web, aby bol ešte rýchlejší, modernejší a jednoduchý na používanie. Čaká nás zmena mobilnej verzie a chceme byť stále najlepší na Slovensku. Naše dopyty budú naďalej overované a až potom rozoslané firmám. Chceme aby firmy ktoré sú u nás registrované boli spokojné s kvalitou zákaziek a naďalej sa budeme orientovať na spokojnosť koncového zákazníka. Jedine tak dokážeme ponúknuť firmám  Skúste to s nami. A dajte nám pokojne vedieť, ak by sme vedeli naše služby vylepšiť.

Zadajte si inzerát na zákazku zadarmo

(PR článok)

01 - Modified: 2024-04-29 22:00:00 - Feat.: - Title: Čo sa dalo využiť a opraviť, zostalo: Rekonštrukcia v Šali je dokonalá premena nudnej kocky na živý priestor 02 - Modified: 2024-04-23 07:53:02 - Feat.: - Title: VIDEO Medveď v bratislavskej zoo sa prvýkrát dotkol skutočnej zeme. Takmer 30 rokov poznal iba betónové steny 03 - Modified: 2024-04-11 10:17:04 - Feat.: - Title: Zo schátranej budovy moderné kultúrne centrum. V Šahách zrekonštruujú starú polikliniku, ktorá zíva prázdnotou 04 - Modified: 2024-04-11 10:30:00 - Feat.: - Title: FOTO Nikto jej neveril. Prestavbu dodávky zvládla úplne sama a má vysnívaný domov, po ktorom túžia aj mnohí Slováci 05 - Modified: 2024-04-03 14:20:57 - Feat.: - Title: Čaká vás rekonštrukcia bývania? Prezradíme vám, ako ušetriť čo najviac
menuLevel = 1, menuRoute = ekonomika, menuAlias = ekonomika, menuRouteLevel0 = ekonomika, homepage = false
30. apríl 2024 08:33