StoryEditor

Stojí za to...

31.03.2003, 00:00

PONDELOK

FILM
Všetko o mojej matke
ČT2, 22.00
Španielsky režisér Pedro Almódovar získal za tento film v roku 1999 Oscara. Tragikomédia o rodičovských vzťahoch sa začína haváriou syna, ktorá otvorí matke dvere do jeho denníkov. Syn v nich zachytáva svoje hľadanie otca, ktorý podľa matky zomrel, lenže podľa skutočnosti žije asi v Barcelone. Volá sa Lola a je transvestitom vystupujúcim v nočnom bare.

UTOROK

Koncert
Mig 21
PKO, Bratislava, 20.00
Neustávajúci prílev skupín z Čiech, ktoré si hľadajú svoju poslucháčsku obec aj na Slovensku, pokračuje veselou rockovou skupinou nazvanou podľa ruskej stíhačky.

STREDA

Folk
Vladimír Merta
Divadlo Stoka, Bratislava, 20.00
Jedna z legendárnych postáv českej pesničkárskej scény sa predstaví v komornom koncerte so svojimi historickými, ľudovými i autorskými pesničkami.

Výstava
Najväčšia a najveselšia výstava na svete
Istropolis, Bratislava
Pop-kultúrnu výstavu hračiek z čokoládových vajíčok Kinder Surprise uvidíte v Európskom kongresovom a umeleckom centre Istropolis. Bratia Márton a Peter Fausztovci z Maďarska vlastnia kolekciu viac než 7 000 rôznych hračiek z Kinder Surprise. Ich zbierka je zapísaná do Guinnessovej knihy rekordov. Jej zrod sa datuje do roku 1988, keď Marton Fauszt začal systematicky...

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
menuLevel = 2, menuRoute = dennik/styl, menuAlias = styl, menuRouteLevel0 = dennik, homepage = false
17. jún 2024 09:43