StoryEditor

Futbal: Šéf Liverpoolu Parry bude ešte Gerrarda prehovárať

06.07.2005, 11:11
Autor:
TASRTASR

Výkonný riaditeľ anglického futbalového veľkoklubu FC Liverpool Rick Parry by údajne rád presvedčil kapitána tímu Stevena Gerrarda, aby zmenil svoje rozhodnutie odísť a zostal i naďalej súčasťou úradujúceho majstra európskeho kontinentu.
"Je to smutné, že chce Steven za každú cenu odísť. Hlavne keď sme urobili všetko preto, aby ostal a cítil sa tu dobre, povedal Parry. "Pamätám si, ako sme minulé leto spolu sedeli. Vtedy som vedel pochopiť jeho frustráciu, no keď teraz vidím, čo sme odvtedy s Liverpoolom dosiahli, neviem jeho rozhodnutiu uveriť. Aj napriek všetkému sa budem snažiť ho ešte poprosiť, aby svoj postoj zmenil," dodal Parry pripomínajúc, že aj keď stredopoliar a opora anglickej futbalovej reprezentácie podmienil pred začiatkom uplynulej sezóny zotrvanie na Anfield Road víťazstvom v Lige majstrov, napriek dosiahnutiu tohto cieľa uviazli rokovania ohľadom novej zmluvy na mŕtvom bode.
Dvadsaťpäťročný Gerrard pred pár dňami odmietol novú vylepšenú ponuku Liverpoolu na nový kontrakt, podľa ktorej by vedenie FC pristúpilo na väčšinu jeho požiadaviek a týždenná "gáža" by mu zaručovala príjem takmer 100.000 libier. Predstavitelia The Reds na oplátku oznámili, že rezolútne zmietli zo stola ponuku za Gerrarda zo strany úradujúceho anglického majstra FC Chelsea, ktorá mala údajne hodnotu 32 miliónov libier.

menuLevel = 2, menuRoute = dennik/sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = dennik, homepage = false
28. apríl 2024 09:50