StoryEditor

Nemocnice sa nedohodli s najväčšou poisťovňou

15.01.2008, 10:24
Asociácia nemocníc Slovenska doteraz nedohodla so Všeobecnou zdravotnou poisťovňou. V týchto chvíľach v Martine rokujú na mimoriadnom rokovaní s cieľom dohodnúť ďalší postup.

Malé a stredné nemocnice združené v Asociácii nemocníc Slovenska doteraz nepodpísali zmluvy so Všeobecnou zdravotnou poisťovňou. V týchto chvíľach preto v Martine rokujú na mimoriadnom rokovaní s cieľom dohodnúť ďalší postup. V prípade, že sa s najväčšou zdravotnou poisťovňou nedohodnú, budú pacientov v 58. nemocniciach ošetrovať iba v najnutnejších prípadoch. Pacienti a klienti Všeobecnej by sa v ostatných prípadoch museli obrátiť na inú nemocnicu, ktorá zmluvu má.


VšZP dala verejný prísľub zaplatiť všetku starostlivosť

Všeobecná zdravotná poisťovňa, a.s. (VšZP) verejne prisľúbila nemocniciam, že im do dňa uzatvorenia zmluvy uhradí okrem nevyhnutnej a neodkladnej zdravotnej starostlivosti aj náklady na potrebnú a plánovanú zdravotnú starostlivosť v objeme a cenách, ktoré navrhla v decembri minulého roku pre tento rok. Práve tento návrh však odmietla Asociácia nemocníc Slovenska (ANS) a chce s VšZP ďalej rokovať.

Celý článok >> 

 




Viac o téme nájdete v stredajších
Hospodárskych novinách.

 

01 - Modified: 2003-07-02 22:00:00 - Feat.: 0 - Title: Povodňová komisia po novom
menuLevel = 2, menuRoute = dennik/slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = dennik, homepage = false
30. apríl 2024 04:59