StoryEditor

SNS: Špinavá kampaň voči nám bude pokračovať

25.05.2006, 13:46
Autor:
TASRTASR

Predstavitelia Slovenskej národnej strany (SNS) sú presvedčení, že voči strane bude pokračovať "špinavá" kampaň. Očakávajú ďalšie kauzy, podvrhy a diskreditáciu jej predstaviteľov. Podľa predsedu Jána Slotu sa na nej nepodieľa nikto z vnútra SNS, naopak, majú ju na svedomí zahraniční agenti.
"Dostali sa nám do uší rôzne správy o možnom diskreditovaní. Trebárs aj mojej osoby, pretože tvrdo vystupujem voči homosexuálom, či nie som nejaký skrytý homosexuál. Dokonca pedofil. Toto beží v Bratislave medzi ľuďmi. Ak by som mal mať niečo s homosexuálmi alebo pedofilmi, tak by som sa musel rovno obesiť," vyhlásil dnes pred novinármi Slota. Uviedol, že diskreditačná kampaň sa začala aj voči prvej podpredsedníčke Anne Belousovovej, ale aj na úrovni krajov. Hlavným motorom je, ako tvrdí Slota, strach, že SNS rastú percentá.
Predseda národniarov na novinársku otázku potvrdil, že by údajne mohli existovať aj diskreditačné kazety. "Hovorí sa, že (Víťazoslav) Moric má nejaký materiál na mňa. Tak ho vyzývam, nech ho odovzdá a nech je odvysielaný, aby sa zamedzilo iným hypotézam. Som zvedavý, kedy ho dodá. Je to absolútna volovina," dodal Slota.
SNS dnes podala na Generálnu prokuratúru trestné oznámenie na podpredsedu SMK Lászlóa Szigetiho v súvislosti s jeho výrokmi po tom, čo do straníckej elektronickej pošty SMK prišlo 995 mailov s textom "Vy k.... madarské".
Hovorca strany Rafael Rafaj novinárov informoval, že dnes dostal do mobilného telefónu päť SMS správ z maďarského telefónneho čísla. Vo všetkých bol iba jeden text - Büdös totok
(pozn. TASR: v preklade to znamená špinaví Slováci, pričom slovo totok sa správne píše tótok).

menuLevel = 2, menuRoute = dennik/slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = dennik, homepage = false
13. máj 2024 22:55