StoryEditor

Moderátor Krajcer odchádza z Markízy v septembri do manažmentu JOJ

24.07.2006, 18:09
Autor:
TASRTASR

Dlhoročný spravodajca, moderátor a komentátor politických udalostí Televízie Markíza Daniel Krajcer odíde v septembri do TV JOJ. Dostane tam nielen vlastnú reláciu, ale bude aj členom manažmentu.
TASR to potvrdil hovorca TV JOJ Ľudovít Tóth, ktorý Krajcerovu pozíciu zatiaľ nechcel špecifikovať, pretože ešte rokujú. Povedal len toľko, že Krajcer dostane novú reláciu. Aký bude osud politickej šou BOX, ktorá sa podobá Krajcerovmu SITU, nechcel prezradiť. Krajcera oslovili, pretože ho považujú za jedného z najlepších moderátorov na Slovensku.
Vedenie TV Markíza dnes oznámilo, že sa s ním dohodli na rozviazaní pracovnej zmluvy. Podľa vedúcej PR Markízy Ivany Semjanovej patril Krajcer k ťažiskovým osobnostiam televízie Markíza, na obrazovkách pôsobil takmer desať rokov a jeho relácie mali veľmi dobrý kredit. Začínal v Televíznych novinách Markízy, známym sa stal ako moderátor politicko-diskusnej relácie SITO. "Je nám ľúto, že tento televízny profesionál opúšťa rady Markízy. Motívom jeho rozhodnutia je pravdepodobne výhodnejšia finančná ponuka konkurenčnej komerčnej televízie," hovorí Semjanová.

menuLevel = 2, menuRoute = dennik/slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = dennik, homepage = false
02. máj 2024 05:49