StoryEditor

Vážení čitatelia,

17.12.2002, 23:00

každý rok pre vás pripravujeme ucelený prehľad veľtrhov a výstav, ktoré sa uskutočnia v nadchádzajúcom roku. Aj tentoraz nájdete na nasledujúcich stránkach kompletný prehľad podujatí na Slovensku, v Česku, ako aj zoznam najvýznamnejších akcií v celej Európe.
Prinášame ich v prehľadnej podobe a veríme, že po celý rok budú pre vás dobre viditeľným majákom, zavčasu signalizujúcim riziko prípadného omeškania. Už teraz si môžete do svojho pracovného kalendára zaznačiť dôležité termíny, pričom získate ucelený prehľad o podujatiach vo sfére vašej pôsobnosti.
Aj keď na tému významnosti veľtrhov možno polemizovať dlhé hodiny, jedno je fakt: v ucelenej podobe presne signalizujú pohyby na trhu, presun dopytu verejnosti po určitom produkte. De facto nahrádzajú marketingové aktivity -- a to priamo pred očami vystavovateľov i návštevníkov. Ich vzájomný bezprostredný kontakt je určite cennou devízou pre obe strany. Veď vystavené exponáty si možno zblízka odskúšať v priamom kontakte, zamyslieť sa nad súvislosťami a pri rozhovoroch s odborníkmi získať aj cenné poznatky pre ďalšie rozhodovanie.
V nejednom prípade si pod jednou strechou môžete porovnať i cenové relácie konkrétnych vystavovateľov a v praktickom živote si potom zvoliť najvýhodnejšiu alternatívu. Každý veľtrh či výstava sú, samozrejme, výdatným prameňom poznania aj pre nákupcov a predajcov. Cenné výmeny informácií a názorov, nasledujúce obchodné rokovania -- to všetko môže viesť k úspešnému uzatvoreniu kontraktu. Vystavovatelia získavajú cenné informácie z viacerých smerov, ktoré im môžu pomôcť pri podnikaní.
Skrátka, táto tradičná príloha Hospodárskych novín je kompasom pre každého, kto do nej nahliadne. A to bolo naším hlavným zámerom pri jej zostavovaní.

menuLevel = 2, menuRoute = dennik/servisne-prilohy, menuAlias = servisne-prilohy, menuRouteLevel0 = dennik, homepage = false
16. jún 2024 11:52